Rupert Murdoch se recăsătorește la 92 de ani! Este a cincea oară când magnatul își reface viața

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 dec 2023, 05:00

Este a cincea oară când magnatul își reface viața

Sursa: Twitter @thehill/@yabaleftonline - colaj Kanal D

Magnatul media Rupert Murdoch și-a anunțat logodna cu partenera sa, Ann Lesley Smith, fost capelan al poliției.

Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, și Ann Lesley Smith, în vârstă de 66 de ani, s-au cunoscut în septembrie, la un eveniment organizat la podgoria sa din California. Acum, cei doi au decis să-și unească destinele.

Rupert Murdoch se recăsătorește la 92 de ani

„Mi-a fost teamă să mă îndrăgostesc, dar știam că aceasta va fi ultima dată când o voi face.

Ar fi bine să fie așa. Sunt fericit”, a declarat omul de afaceri pentru New York Post, una dintre publicațiile sale. 

Rupert Murdoch s-a despărțit de cea de-a patra soție, Jerry Hall, anul trecut.

Citește și: Mama Geta, prima reacție după nunta fostei soții a lui Culiță Sterp: „Te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori!”

Afaceristul a precizat că a cerut-o în căsătorie pe Ann Lesley Smith de Ziua Sfântului Patrick, precizând că este „un sfert irlandez”  și că a fost „foarte emoționat”.

Fostul soț al lui Ann Lesley Smith, care a murit, a fost Chester Smith, un cântăreț de muzică country și director de radio și televiziune.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Pentru noi este un dar de la Dumnezeu. Ne-am întâlnit în septembrie anul trecut”, a declarat fostul capelan al poliției, pentru New York Post, citată de BBC.

Rupert Murdoch și viitoarea lui soție sunt văduvi

„Sunt văduvă de 14 ani.

Ca și Rupert, soțul meu a fost om de afaceri... așa că vorbesc limba lui Rupert. Împărtășim aceleași convingeri”, a mai adăugat Ann Lesley Smith.

Rupert Murdoch, care are șase copii din primele trei căsătorii, a precizat: „Amândoi suntem nerăbdători să ne petrecem a doua jumătate a vieții împreună”.

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, mărturisiri uluitoare din trecutul ei cu fostul dictator Nicolae Ceaușescu: „Poate aș fi fost o privilegiată dacă aș fi fost o amantă a lui”

Nunta va avea loc la sfârșitul verii, iar cuplul își va petrece timpul în California, Montana, New York și Marea Britanie.

Magnatul media a fost căsătorit, în trecut, cu Patricia Booker, o însoțitoare de bord australiană, cu jurnalista de origine scoțiană Anna Mann și cu Wendi Deng, u antreprenoare de origine chineză.