Rusia dispare de pe întreg internetul la nivel global! „Toate serverele și domeniile trebuie să fie transferate în zona rusească”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 dec 2022, 05:10

Rusia dispare de pe întreg internetul la nivel global! „Toate serverele și domeniile trebuie să fie transferate în zona rusească”

Sursa: Pixabay - edit KANAL D

Rusia mută toate site-urile și serviciile de stat la sistemul de nume de domenii rusesc până la 11 martie, transmite presa de stat rusească. Oamenii sunt de părere că această decizie ar reprezenta deconectarea Rusiei de la internetul global.

Rusia a început pregătirile active pentru deconectarea de la internetul global. Cel târziu pe 11 martie, toate serverele și domeniile trebuie să fie transferate în zona rusească. În plus, sunt colectate date detaliate despre infrastructura de rețea a site-urilor”, a transmis Nexta, într-un mesaj pe Twitter.

Anonymous a spart mai multe canale TV rusești și transmite imagini cu războiul din Ucraina

Grupul de hackeri Anonymous a spart mai multe canale de televiziune de stat ruse și a difuzat imagini reale cu războiul din Ucraina.

Într-o postare făcută pe Twitter, Anonymous susține că a spart canale TV precum Russia 24, Channel One și Moscow 24, dar și serviciile rusești de streaming Wink și Ivi.

Citeste si: Site-ul Kremlin-ului este picat de mai multe ore! Gruparea de haecker Anonymus, mesaj pentru Putin: "Curând vei cunoaşte mânia deplină a hackerilor lumii!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Într-o altă postare, grupul a declarat că este implicat „în cea mai mare operațiune Anonymous văzută vreodată”, precizând că se teme de faptul că unele guverne ar putea să o ia ca pe o amenințare și să facă operațiuni de tip fals flag pentru a o discredita.

„Amintiți-vă de noi când diverse puteri își îndreaptă atenția către noi, pentru că se va întâmpla”, a spus Anonymous.

„Putem schimba lumea în bine. Aceasta a fost întotdeauna ideea”.

Războiul Rusia- Ucraina a ajuns la ziua a 13-a

Ne aflăm în a 13-a zi de când Rusia a invadat Ucraina. Președintele Volodimir Zelenski acuză armata rusă pentru uciderea intenționată a civililor, în condițiile în care o familie din Irpin a fost ucisă în timp ce traversa un culoar despre care Moscova a declarat că este sigur.

Citeste si: Forțele ruse pregătesc un complot pentru asasinarea lui Volodimir Zelenski. Au fost demascați de Anonymus

Prețul petrolului s-a mărit cu 10% și reprezinită cel mai mare nivel din ultimii 13 ani determinat de criza din Ucraina. Luni, 7 martie, ora 16:00, au avut loc alte noi negocieri de pace între Rusia și Ucraina.

Atacurile armatei ruse nu se vor opri până când Ucraina nu va îndeplini cererile Moscovei, a declarat președintele rus, Vladimir Putin.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.