Rusia in DOLIU! Un al doilea atentat terorist la Volvograd. Autoritatile se asteapta la ce e mai rau

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 18:41

O noua explozie a zguduit in aceasta dimineata orasul Volgograd din Rusia. Scena tragediei este infioratoare, mai ales ca atacul a fost comis la o ora de varf intr-un troleibuz, pe una dintre cele mai aglomerate strazi ale orasului.

##VIDEO96696##Imediat, zona a fost ocupata de fortele de securitate si medici. Bilantul initial: 10 morti. Din pacate, 4 dintre raniti au murit la spital. Alte 28 de persoane se afla in ingrijirea medicilor. Martorii spun ca au auzit un zgomot puternic, iar apoi totul a fost invaluit in fum.

Imediat, troleibuzul a luat foc. Seful serviciilor ruse de securitate s-a intalnit cu presedintele Vladimir Putin pentru a-l informa despre tragedie.

Primele date arata ca atacul este opera unui kamikaze si pare sa aiba legatura cu cel comis ieri in acelasi oras.

Gara a fost scena atentatului de duminica. 18 persoane au murit atunci si alte 40 au fost ranite. O explozie a zguduit atunci cladirea celei mai aglomerate gari. Bomba a fost detonata tot de un kamikaze. Presa din Rusia scrie ca ar fi vorba de o femeie care a fost maritata in doua randuri cu rebeli.

Cei doi soti au fost ucisi, insa, de fortele ruse. Oksana Aslanova era data in urmarire generala de un an si jumatate si era prietena unei alte femei kamikaze care s-a detonat in luna octombrie intr-un autobuz, tot in Volgograd. Sase oameni au murit atunci.

Cele doua atacuri ucigase nu fac altceva decat sa sporeasca temerile cu privire la capacitatea fortelor de securitate din Rusia de a face fata unor astfel de situatii, cu doar o luna si o saptamana inaintea startului Olimpiadei de iarna de la Soci.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.