Rusia și Ucraina sunt pe cale să ajungă la un consens?! Ce spune Volodimir Zelenski despre poziția Moscovei în negocieri

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 16 mar 2022, 14:57

Ce spune Volodimir Zelenski despre poziția Moscovei în negocieri

Sursa: Facebook Volodimir Zelenski

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski este de părere că poziția Rusiei în negocieri a început să sune mai realist.

Președintele ucrainean a declarat că ”este nevoie de mai multe eforturi, este nevoie de răbdare” pentru ca Ucraina să obțină ce merită. Volodimir Zelenski a precizat că poziția Rusiei în negocieri a început să sune mai ralist.

Ce spune Volodimir Zelenski despre poziția Rusiei în negocieri

Poziția Rusiei în negocierile cu Ucraina a început să sune mai realist, însă este nevoie de mai mult timp pentru ca deciziile să fie favorabile Ucrainei.

Acest lucru a fost declarat chiar de președintele Volodimir Zelenski în noua sa adresă către ucrainenei.

"Opt ani de război în Donbass, 20 de zile de invazie la scară largă. A treia săptămână s-a încheiat. Cu toţii ne dorim pace. Cât mai curând posibil. Cu toţii ne dorim victoria. Şi există întotdeauna sentimentul că dacă facem un pic mai mult vom obţine ceea ce ne aparţine, Ucraina, de drept”, a

spus Zelenski.

Citeste si: Buncăr cu piscină și jacuzzi. Românii se bat pe locuri la cel mai luxos adăpost antiatomic din lume: ”Solicitările au crescut cu 1000%”
Totodată, liderul ucrainean a mai precizat că sunt necesare mai multe eforturi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Este nevoie de răbdare. Mai trebuie să luptăm. Şi fiecare trebuie să lucreze la locul lui. Fiecare, inclusiv reprezentanţii noştri, delegaţia noastră în negocierile cu Federaţia Rusă. Acest lucru este important. Este dificil, dar important, pentru că orice război se termină cu un acord. "După cum mi sa spus, poziţiile din discuţii sună mai realist. Cu toate acestea, mai este timp ca deciziile să fie în interesul Ucrainei", a

spus Zelenski.

În urma declarațiilor consilierului șefului Președinției, Mykhailo Podoliak, s-a stabilit că există contradicții fundamentale în negocierile dintre delegația ucraineană și delegația Federației Ruse, dar există loc de compromis.

Au trecut două săptămâni de când Vladimir Putin a declanșat invazia în Ucraina, iar negocierile dintre cele două țări nu par să ajungă la un consens, pentru a opri războiul care a creat atâta vâlvă la nivel mondial.

Liderul de la Kremlin pare că nu poate fi înduplecat. 

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 21 de război. Explozii în Kiev și Mariupol! Un turn de televiziune, bombardat! Ce spune Zelenski despre negocieri

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.