Rușii amenință România cu bombardarea bazelor militare: ”I-aș bombarda pe români” Anunțul a fost făcut de politogul rus Dmitri Evstafiev

Autor: Diana Bostan

Rusul Dmitri Evstafiev amenință România

Sursa: Profimedia/ Facebook

Declarații controversate făcute de un politolog rus. Dmitri Evstafiev susține că țara noastră ar trebui bombardată. Care este motivul?

Profesorul și politologul rus, Dmitri Evstafiev, amenință România cu bombardarea bazelor militare. Acesta este de părere că ”românii au devenit mult prea aroganți”.

Rușii amenință România cu bombardarea bazelor militare

Declarația a fost făcută de către Evstafiev în contextul participării la emisiunea moderată de propagandistul Vladimir Soloviov. În cadrul acestei apariții, el a sugerat faptul că armata rusă ar trebui să bombardeze România, în contextul în care îi consideră pe români ca fiind mult prea aroganți.

Citește și: Update Live Ziua 630 de război în Ucraina: Rușii au lovit cu rachete un bloc de locuințe

„Încep să fiu de acord cu Vladimir Rudolfovici (Soloviov). Dar nu aș bombarda Polonia acum. Trebuie să negociem cu ei. I-aș lovi pe români. Și știți de ce? Au devenit prea aroganți. Și pe români i-aș pune la locul lor.

I-aș bombarda, dar nu așa cum este lovită Gaza acum”,
a spus Evstafiev, în cadrul unei emisiuni din Rusia.

Dmitri Evstafiev a sugerat că ar putea aborda situația într-un mod mai puțin intens, evitând necesitatea unei abordări similare celei din Gaza. El a menționat că ar lua în considerare bombardarea câtorva baze militare românești, pe care le-a caracterizat ca fiind utilizate pentru sprijin militar, muniție și alte scopuri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un anunț similar a fost făcut și anul trecut, de către Vladimir Soloviov, un celebru propagandist rus, care cerea bombardarea mai multor baze militare din Europa, inclusiv din țara noastră.

Discuții între Miniștrii de Interne din România și Ucraina

Miercuri, miniștrii de Interne din România și Ucraina, respectiv Cătălin Predoiu și Ihor Klymenko, au purtat o discuție într-o videoconferință, abordând subiectul prevenirii și combaterii criminalității transfrontaliere. Întrevederea dintre Cătălin Predoiu, viceprim-ministru și ministrul Afacerilor Interne, și Ihor Klymenko, ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei, a fost realizată prin intermediul unei videoconferințe.

Cei doi oficiali au analizat prioritățile în cooperarea bilaterală în domeniul afacerilor interne, concentrându-se asupra eforturilor de prevenire și combatere a criminalității transfrontaliere.

În cadrul discuțiilor, ambii demnitari au salutat decizia de a consolida relațiile bilaterale la nivelul unui Parteneriat Strategic, subliniind nivelul foarte pozitiv al relațiilor dintre România și Ucraina.

Citește și: „Tu ești eroul meu” Un soldat cu cetățenie română a murit pe frontul din Ucraina. Rudolf Wittman și-a dat viața pentru țara sa

"Avem în curs o serie de acţiuni de cooperare şi susţinere a autorităţilor ucrainene pe liniile de competență legală a MAI.

Desfăşurăm protecţia şi controlul frontierelor prin patrule comune româno-ucrainene. Controlăm foarte bine situaţia în privinţa traficului de arme şi droguri.

Consider că avem un viitor comun în Europa, e important să îl gândim şi să îl construim încă de astăzi, în beneficiul cetăţenilor noştri, inclusiv al minorităţilor noastre, cea ucraineană din România şi cea română din Ucraina ”, a susținut ministrul Cătălin Predoiu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.