Russell Brand arestat! N-o sa ghicesti cine l-a dat pe mana politiei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:05

Pe numele actorului britanic, Russell Brand, a fost emis un mandat de arestare in urma unei plangeri facute la politia din New Orleans. Reclamantul este un fotograf care s-a plans ca actorul i-a "furat" telefonul.

Russell Brand s-a predat singur. A mers la sectia de politie pentru a clarifica situatia. In acelasi timp, starul si-a recunoscut victima si urmeaza sa plateasca victimei daune in valoare de 700 de dolari. Incindentul s-a petrecut luni, 12 martie, in New Orleans. Fotograful Timothy Jackson l-a surprins pe actor si i-a facut cateva poze. Enervat, Russell Brand l-a urmarit pana cand fotograful a ajuns la masina, dupa care i-a luat cu forta telefonul din mana.
Actorul a aruncat apoi telefonul, distrugandu-l in totalitate.

Inainte de a merge la sectia de politie, Brand le-a scris fanilor pe o retea de socializare, povestind despre cele intamplate. Actorul a glumit, motivand ca a aruncat telefonul in semn de omagiu fata de Steve Jobs, fondatorul Apple. Russell Brabd filmeaza o pelicula in New Orleans. El a intrat in vizorul paparazzilor dupa divortul de cantareata Katy Perry. Fotograful Timothy Jackson voia probabil sa il surprinda pe actor in tandreturi cu vreo domnisoara.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.