Rusu de la "Puterea dragostei", marturisiri neasteptate! Iata ce concurenta i-a furat deja inima si cum are de gand sa o abordeze!

Autor: D.I.

Rusu a vorbit in premiera despre sentimentele sale pentru Bianca.

Florin Rus vrea sa gaseasca o frumusete cu ochi albastri la "Puterea dragostei".
Este un muzician de 28 ani, din Oradea, care a venit la "Puterea Dragostei" hotarat sa-si gaseasca sufletul pereche. Florin are si un portret al celei care ii poate cuceri inima. Subliniaza ca aceasta trebuie sa fie intelegatoare, frumoasa, deloc geloasa, inalta, cu ochi albastri.

Se pare ca cea care i-a furat deja inima lui Rusu este chiar Bianca.

Tanarul a recunoscut in emisiunea de astazi ca se simte atras de ea, insa se teme de un posibil refuz. Rusu le-a marturisit colegilor sai ca ii este teama ca nu cumva Bianca sa il placa pe Mocanu.
Pe de alta parte, Jador a incercat sa ii explice care sunt adevaratele sentimente ale Biancai pentru Mocanu.
"Îi place de Bogdan Mocanu, dar dă-i ceva de înțeles, că nu o să fie cu ea.
Bogdan nu o să se combine niciodată cu ea. I se pare frumoasă deșteaptă, dar o vede ca pe o soră. Cea mai deșteaptă fată de până acum de la Puterea Dragostei este Bianca!", i-a spus Jador.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mi-a atras atenția puțin mai mut, mi-a pus și mai multe întrebări. M-a atras privirea ei. M-a distrus cu privirea. Se uita așa la mine. Aveam buchetul ăla de flori și voiam să dau la toate fetele, dar i l-am dat ei!", le-a zis Rusu colegilor sai.

Citeste si: Ella a cedat nervos si a iesit din emisiune! "Pentru ce am venit aici? Ma duc acasa!" Iata cum a reactionat tanara dupa avalansa de reprosuri din partea Ligiei!