Rusu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie tulburatoare alaturi de mama sa, la spital! Iata cat mult se implica tanarul in ingrijirea celei mai importante femei din viata sa!

Autor: D.I.
Actualizat: 21 nov 2020, 12:40

Rusu, fostul concurent de la "Puterea dragostei" traieste cea mai dificila perioada a vietii sale.

In urma cu cateva saptamani, Rusu s-a retras din casa "Puterea dragostei", din cauza unor probleme personale. Desi fanii lui se asteptau ca el sa revina in emisiune, acesta a anuntat ulterior ca s-a impacat cu fosta lui iubita, Roxana Printesa Ardealului, care ii va darui un copil si astfel este nevoit sa se retraga definitiv din casa "Puterea dragostei".


Insa viata avea sa il puna la grea incercare pe Rusu, deoarece mama acestuia sufera de o grava afectiune si se afla pe patul de spital.

Se pare ca Rusu traieste sentimente contradictorii, pe de o parte, acesta este fericit ca va avea un baietel impreuna cu iubita sa, insa pe de alta parte sufera enorm pentru mama sa, care se afla la spital. Tanarul are mare grija de cea mai importanta femeie din viata sa.
"Cu mama la spital, Doamne ajuta!", a scris Rusu pe contul lui de socializare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador si Mariana, pregatiri de nunta? Iata cum au fost surprinsi cei doi in camera rosie si cum a reactionat Jador, JOI, intr-o editie de senzatie "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Cu mama la spital,Doamne ajuta🙏🙏🙏

O postare distribuită de Rusu Puterea Dragostei (@rusuflorinofficial) pe