Rusu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", mesaj dramatic pentru fanii sai! Iata ce a aparut pe contul lui de socializare!

Autor: D.I.

Rusu s-a retras pentru o perioada de la "Puterea dragostei", din cauza unor probleme personale.

De curand, Rusu de la "Puterea dragostei" a postat un mesaj ingrijorator pe o retea de socializare. Aceasta a anuntat ca va lipsi o perioada din emisiune, din cauza problemelor de sanatate pe care mama sa le are. 

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", atac dur la adresa Andrei, noua fata intrata in emisiune! Iata ce mesaj neasteptat i-a transmis!

"Vreau sa multumesc stafului PD pt intelegere pt ca lipsesc din emisiune ca am ceva probleme grave in familie, dar va promit ca revin inapoi cu forte proaspete si cu capul sus, nu imi place sa zic dar mama mea e foarte bolnavă și trebuie sa stau lângă ea,sper din suflet sa ma întorc inapoi si sper din suflet ca sunteti alaturi de mine, si tot ce imi doresc e ca mama mea sa se faca bine,va iubesc pe toti telespectatorii,pe oamenii din producție care mau inteles si sunt langa mine, si pe colegii mei din casa PD, Dumnezeu sa

va binecuvanteze!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Astazi, Rusu a revenit cu un mesaj dramatic, in care si-a anuntat cu regret fanii ca un coleg de breasla si bun prieten a trecut in nefiinta.

"Nu pot sa cred ca ai plecat de langa noi colegul nostru bun, inca o pierdere in lumea muzicii... vei ramane mereu in sufletu meu... te iubesc prieten drag si coleg... Dumnezeu sa te ierte! Drum bun Razvan Taichis", a scris Rusu pe contul lui de socializare.

Citeste si: Bianca, schimbare spectaculoasa de look! Iata la ce coafura a recurs concurenta si ce mesaj neasteptat a transmis pe contul ei de socializare!