Rux și Opulență, mai sinceră ca niciodată în noua ediție a emisiunii „Play IT” de la Kanal D2: „Dacă te dai mare că ai ceva scump nu înseamnă că ești bine psihic”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 nov 2023, 00:19

Rux și Opulență, mai sinceră ca niciodată în noua ediție a emisiunii „Play IT” de la Kanal D2

Sursa: Captură KANAL D2

Rux și Opulență, câștigătoarea sezonului 7 „Bravo, ai stil”, este noua invitată a Biancăi Iordache în emisiunea „Play IT”, la Kanal D2.

Într-un nou episod al emisiunii „ Play IT”, difuzată la Kanal D2 de la ora 13:00 în fiecare sâmbătă și moderată de prezentatoarea Bianca Iordache, Rux și Opulență va dezvălui importanța sănătății psihice.

Rux și Opulență, mai sinceră ca niciodată la „Play IT”

„Play IT” este o emisiune care se concentrează pe subiecte precum tehnologie, gadgeturi, device-uri, jocuri, softuri și aplicații, dar și pe componente educative precum sănătatea psihică.

Prezentatoarea emisiunii, Bianca Iordache, va avea o discuție de data aceasta cu Ruxi, câștigătoarea sezonului 7 „Bravo, ai stil”.

Citește și: „Îți mai trimit câteva valize”. Prima reacție a lui Rux, după ce a fost acuzată că este stilist pentru Sorina. Jurații și colegele au taxat-o dur pe Sorina

„Am trecut prin anumite situații în care mi-am dat seama că dacă ai ceva scump nu-ți schimbă starea psihică.

Asta nu înseamnă că n-ai nevoie de lucrul ăla scump. Ai nevoie, dar trebuie să înțelegi că doar dacă te dai mare că ai ceva scump nu înseamnă că ești bine psihic, și pentru mine chestia asta e mai importantă, adică vreau să fiu bine psihic, nu mă mai interesează.

Eu eram obsedată de pantofi scumpi. Tot timpul ziceam că-i vreau și p-ăștia, și p-ăștia.

Nu-mi mai pasă, mă crezi? Am o perioadă în care nu îmi mai pasă. Nu mă mai interesează, sunt doar niște pantofi ca orice alți pantofi și nu mă interesează, sunt concentrată mai mult să-mi fie bine”, a dezvăluit Rux și Opulență, la „Play IT”.

Citește și: Cât căștigă Ruxi ca influencer! Câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit sumele pe care le încasează

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Aproape jumătate din populația României consumă TikTok

Un alt invitat deosebit care ne va bucura cu informații interesante este Piotr Zaczko, manager comunicare TikTok în Europa centrală. Acesta ne va arăta cum 7,5 milioane de utilizatori români consumă TikTok, conform unor statistici, și ce înseamnă de fapt acest consum.

„Recent, am anunțat că aproximativ 7,5 milioane de utilizatori români petrec timpul lunar pe TikTok.

Deci aproape jumătate din populația țării.

Evident, nu mai vorbim numai de adolescenți acum. Este divertisment în continuare, a fost divertisment și motivul pentru care avem atât de mult succes este pentru că oamenii chiar se distrează pe TikTok.

Trebuie să înțelegem că divertisment nu înseamnă comedie, nu este egal cu comedie. Divertismentul poate însemna cum să-ți faci temele într-un mod distractiv, într-un mod abordabil”, a declarat Piotr Zaczko.