Rux și Opulență, o autoare de succes. Câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a lansat cea de-a doua carte: „Știu că nu sunt un autor e beletristică”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 feb 2024, 00:05

Rux și Opulență a recunoscut că este extrem de mândră de rezultatele sale

Sursa: Instagram

Rux și Opulență se bucură de succes atât din punct de vedere al modei, cât și din punct de vedere beletristic. Aceasta și-a lansat cea de-a doua carte, iar fanii au comandat exemplar după exemplar, într-un timp foarte scurt.

Rux și Opulență reușește să îmbine cu brio moda și scrisul, cele două mari pasiuni ale sale. După ce a câștigat sezonul șapte al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Rux a decis să intre și în lumea scriitorul, publicând, deja, a doua carte.

Rux și Opulență și-a lansat cea de-a doua carte

Cu lacrimi în ochi, Rux și Opulență a recunoscut că este extrem de mândră de rezultatele sale, mai ales că cele două cărți ale sale se bucură de un succes impresionant, în ciuda faptului că nu multă lume mai

citește în zilele noastre.

„E o trecere interesantă (n.r. de la modă la scris). Nici eu, încă, nu o realizez. Știu că nu sunt un autor e beletristică, dar toată lumea mi-a spus că, pentru un influencer, mai ales din România, să scrie două cărți este wow, mai ales, în ziua de azi, când se citește foarte greu”, a povestit Rux, în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Rux și Opulență a semnat mai multe cărți

Pentru a vedea cât de multe lume citește și pentru a încuraja oamenii să facă acest lucru, Rux le-a promis fanilor că primii care vor comanda cea de-a doua sa carte vor primi cartea cu autograful ei. Prin urmare, aceasta a fost nevoită să semneze o mulțime de cărți, lucru ce a extenuat-o, dar a și bucurat-o.

Citește și: „Îți mai trimit câteva valize”. Prima reacție a lui Rux, după ce a fost acuzată că este stilist pentru Sorina. Jurații și colegele au taxat-o dur pe Sorina

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Au fost foarte, foarte multe comenzi, nu mă așteptam să fie, în 24 de ore, atât de multe comenzi ți a trebuit să le semnez, așa cum am promis și trebuia să mă și grăbesc, pentru că eu am cărțile în Brașov,

de acolo pleacă.

A trebuit să conduc la Brașov, m-am dus și am stat acolo o noapte întreagă, să semnez. La un moment dat, nu îmi mai simțeam mâna.  Am făcut și o glumă, că mi-am pus un ghips, dar a fost foarte mișto și mă bucur că i-am bucurat”, a mai precizat aceasta.

Decizia de a semna cărțile a fost una care i-a bucurat pe fanii ei, căci înseamnă foarte mult pentru aceștia să aibă autograful persoanei preferate pe pagina cărții.

Citește și: Sorina a fost încolțită de toate colegele ei! Ținuta pe care a purtat-o i-a aparținut lui Ruxi și nu vrea să recunoască: „Rux mi-a dat o valiză cu haine, eu mi-am făcut styling-ul”

„Ei se bucură foarte mult. Când au deschis cartea, mi-au trimis clipul și « Vai, ai semnat-o ». Nu știam că e așa mare impactul pentru ei, că eu nu mă simt Beyonce sau cineva.

Dar, dacă ei și-au dorit să o semnez și pentru ei e chiar atât de important, o fac”, a mai spus aceasta.

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.