Ruxandra Dragomir, o femeie implinita! Iata ce planuri de viitor are fosta jucatoare de tenis VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 21:50

Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a fost invitata la emisiunea "Draga mea prietena" unde a vorbit despre cariera ei si despre planurile sale de viitor.

Fosta jucatoare de tenis a spus ca, desi a realizat foarte multe pana acum si are tot ce ii trebuie nu are de gand sa se opreasca deoarece simte ca mai are multe lucruri de oferit si multe obiective de atins.

 

"Este adevarat ca atunci cand am fost sportiva am suferit destul de mult pentru ca nu aveam timp pentru mine. Oricine are un ideal isi doreste mai mult.

Asta este probabil una dintre greselile omului, pentru ca intotdeauna iti doresti mai mult si parca esti tot timpul nelinistit. Ai aceasta senzatie ca mai ai multe de oferit sau multe de atins", a spus Ruxandra Dragomir.

 

Ea a dezvaluit ca, din punct de vedere profesional, este la pensie oficial.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

"Din

punct de vedere profesional sunt la pensie chiar oficial. In circuitul WTA, cand atingi varsta de 50 de ani primesti aceasta pensie"
.

 

Ruxandra Dragomir spune ca tenisul i-a oferit atat de multe lucruri incat se simte datoare si vrea sa ofere ceva inapoi.

 

"Idealul pentru mine pana acum, si poate si in viitor, este sa dau ceva inapoi, pentru ca tenisul mi-a oferit foarte multe lucruri.

Acesta a fost poate si sloganul cu care eu am candidat la presedinttia Federatiei Romane de Tenis".