Ruxi este una din cele 9 concurente "Bravo, ai stil! Celebrities" care va incerca sa convinga juratii ca merita titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania."

Ruxi pe numele sau real Roxana Erdei este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor. Iși creează propriul conținut online, fiind în topul celor mai urmăriți comedianți din Social Media.

CV Ruxi. Cu ce se ocupa inainte de "Bravo, ai stil! Celebrities"

Ruxi a cunoscut faima in mediul online in perioada cand facea parte din priectul LikeOne impreuna cu Creata. Insa, cele doua au decis sa renunte la proiectul comun si sa il imparta. Astfel, Roxi Opulenta a preluat contul de YouTube LikeOne, in timp ce Creata a ramas cu paginile de Facebook si Instagram. Dupa aceasta separare, Ruxi Opulenta a incercat sa isi construiasca o cariera de la 0. "Eu sunt artist în sufletul meu, îmi place să creez artă sub orice formă, de la clipuri, scenarii, cărți până la compoziții vestimentare. În plus, îmi place entertainment-ul, prin el mă eliberez și îmi oferă șansa să creez ținute extravagante.

Citeste si: MOTIVUL real al destrămării LikeOne. Abia acum s-a aflat de ce Ruxi Opulenta și Creața au luat-o pe drumuri separate

Date biografice Ruxi

Varsta:

Inaltime:

Greutate:

Dar cine este Ruxi Opulenta? Bloggerita a explicat ca este un persoanj pe care l-a conturat de-a lungul timpului. Mai mult, Ruxi a reusit sa scrie si o carte inspirata din propriile experiente si trairi. Cartea pe care a scos-o in urma cu ceva timp se numeste „Intoxicată”. Ruxi a declarat la vremea respectiva ca vrea ca oamenii sa isi dea seama atunci cand traiesc intr-o relatie toxica si sa renunte.

Ruxi își descrie stilul vestimentar ca fiind sexy, seducător și extravagant și consideră că va reuși să împletească cu ușurință entertainment-ul și stylingul în cadrul apreciatului reality show, “Bravo, ai stil! Celebrities”.  

Galerie FOTO: Ce imagini posteaza Ruxi pe Instagram

Ruxi se pozeaza in diferite ipostaze, iar contul sau de Instagram numara nu mai putin de 500 de mii de urmaritori care ii apreciaza stilul vestimentar si atitudinea versatila in ce priveste outfiturile. Atitudinea sexy, lipsita de inhibitii si comentariile din dreptul imaginilor ii fac pe cei care o urmaresc pe aceasta pagina de socializare sa o aprecieze si sa se regaseasca in tot ce posteaza.