Ruxi, 5 pe linie în Gala Candyland la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu a răbufnit: "Nu ținem pe nimeni în brațe, nu mă interesează cine este Ruxi Opulență!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 aug 2022, 00:15

Ruxi, cea mai buna tinuta din Gala Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Ruxi a avut un styling si un moment la Bravo, ai stil! Celebrities demn de cele mai mari note din partea juratilor.

Ruxi a obtinut 5 pe linie in Gala Candyland unde nici nu se astepta ca si din partea celui mai exigent jurat, Tibi Clenci, sa obtina nota maxima. Chiar ea marturisea intr-un interviu recent ca are senzatia ca juratului nu ii prea place de ea, insa nu este valabila si reciproca admirandu-l in continuare chiar daca nu i-a dat mereu note maxime. Pe jurați în fiecare zi îi descopăr altfel, le văd altă fațetă a personalitățîi.

Sunt că niște cameleoni.   Îmi sunt foarte dragi, apreciez comentariile lor, învăț din ce spun și, chiar dacă nu am fost de acord cu acea notă, eu tot îl plac pe Tibi Clenci!" 

Citeste si: Reacția lui George Burcea după roast-ul surprinzător al Vivianei Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi, tinuta si moment de exceptie la Bravo, ai stil! Celebrities

Insa, in Gala Candyland, Ruxi a stralucit la propriu, iar juratii nu au avut de comentat niciun detaliu in sens negativ la adresa look-ului sau a prestatiei: "Apreciez foarte tare cromatica, materialul din care este facuta rochia. Are un plus aceasta tinuta pe care o propui si anume firescul pe care il propui despre care tot latru de ceva vreme.

Daca ai pleca asa oricunde,minus acel machiaj care evident e pentru o Gala, pentru un show TV, ai avea o aparitie extrem de stylish, foarte rafinata. Bravo, Ruxi, esti superba!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities, dezvăluiri despre relațiile toxice din viața ei: "E crunt să trăiești așa!"

Maurice Munteanu observatie dura la Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu a mai subliniat intr-o editie precedenta de ce Ruxi obtine cele mai mari note din partea lui si a celorlalti jurati de cele mai multe ori si a vrut sa fie foarte clar si explicit: "Ni s-a spus ca o tinem in brate pe Silvia Popescu,

pe nu stiu cine, pe nu stiu cine, pe cele mai bune...Pe mine nu ma intereseaza cine este Madalina Pamfile, cine este Ruxi Opuleță, eu aici si noi aici comentam performantele stilistice."

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.