Ruxi, declaratie controversata despre "Bravo, ai stil!" 2021: "Am venit sa ma dezbrac..." Au inceput deja jocurile de culise intre concurente?

Autor: Alice Popescu
Rux de la Bravo, ai stil! sezonul 7, declaratii despre fashion show
Sursa: Captură KANAL D

Ruxi, Sensy si Ioana Filimona au facut cateva dezvaluiri de la filmarile Bravo, ai stil! sezonul 7. Cele trei au si intrat deja in pielea juratilor.

Sensy, Ruxi si Ioana Filimon, primele trei celebritati care participa la "Bravo, ai stil!" 2021 au facut cateva dezvaluiri de pe platourile de filmari ale celui mai iubit fashion reality din Romania. Cei trei vedeta au vorbit despre primele impresii in legatura atmosfera de pe platourile de filmare si mai mult, s-au pus in pielea celor trei jurati pentru a-l juriza pe Bursucu.

Bravo, ai stil! sezonul 7. Motivul pentru care Sensy, Ioan Filimon si Rux au venit in competitia "Bravo, ai stil!" 2021

Sensy: "Eu nu am studii de fashion, dar am ochiul deja format, dar se pare ca am multe de invatat de la cei trei jurati si deja mi-am luat notite si sper sa ajung cat mai sus. Vreau sa ajung sa ma imbrac mai bine, sa pozez mai bine, sa vorbesc mai bine..."

Ruxi: "Pe langa faptul ca o sa invat trucuri, cred ca o sa ma ajute sa ma imbrac mai mult.

Pentru mine, moda e mai mult piele. Eu am vrut sa ma dezbrac mai mult, dar sa vedem cat va fi pe placul lumii dezbracarea mea!"

Ioana Filimon: "Nu vreau o schimbare majora in viata mea. Am inceput filmarile si nu merge, e foarte usor sa te uiti la "Bravo, ai stil!" din fata televizorului, dar cand esti acolo si cand trebuie sa combini aia cu aia, cand juratii spun ca nu e bine.

te lasa cu gura inchisa si nu mai ai ce spune.

Citeste si: EXCLUSIV! Tibi Clenci, primele imagini alaturi de fiul lui. La ce varsta "frageda" s-a casatorit noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum se inteleg concurentele Bravo, ai stil! 2021 intre ele. Primele impresii

Citeste si: Asteptarea a luat sfarsit! Cand incepe Bravo, ai stil! sezonul 7. Zilele si orele de difuzare ale celui mai iubit fashion show de la Kanal D

Ruxi, Ioana si Sensy au povestit ca cel putin ele trei se inteleg foarte bine si pana acum nu au existat tensiuni, asta si pentru ca toate fetele din concurs sunt mature, trecute de 30 de ani si atunci miza nu este sa isi faca zile

fripte intre ele, ci sa se lupte cu juratii pentru a-i face sa le dea cat mai multe stelute.

"Acum totul este roz ca si rochia lui Sensy. Nu putem spune ca avem grupuri sau s-ar putea sa aveti o surpriza ca acest "Bravo, ai stil! sezon 7" sa fie diferit si chiar o sa fie diferit. Noi suntem si trecute de 30 de ani si ne gandim inainte sa vorbim, am venit sa ne amuzam, nu sa ne distrugem psihic.

"