Ruxi, cea mai buna concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu, declaratie care pune pe jar fanii concurentelor: "Nu vreau să creez controverse între concurente sau în social media!"

Autor: Alice Popescu

Cum l-a convins Ruxi pe Maurice Munteanu ca este cea mai buna pana acum la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captura Instagram

Ruxi a reusit performanta de la inceputul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities sa se impuna in fata juratilor si sa culeaga laurii.

Ruxi se dovedeste a fi una din cele mai bune competitoare de la Bravo, ai stil! Celebrities in ciuda conflictelor pe care le starneste in timpul fashion reality-ului. Concurenta a fost aproape de fiecare data pe primele locuri batandu-se la punctaj cu Madalina Pamfile, o alta revelatie in cadrul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities. Nu de putine ori, cele doua au avut si cateva conflicte mai ales in ce priveste ipoteza stilistilor, Madalina recunoscand ca are stilist, in schimb Ruxi sustine ca isi face singura styling-urile.

Citeste si: Cu cine și-a petrecut weekend-ul Sensy după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Apropiere surprinzătoare între cele două vedete

Ruxi, cea mai buna concurenta Bravo, ai stil! Celebrities de pana acum

In Gala ce tocmai s-a incheiat, Maurice Munteanu, unul dintre juratii competitiei a facut cateva declaratii care pot strani valva in jurul concurentelor Bravo, ai stil! Celebrities:" Nu vreau să creez acum controverse între concurente sau în social media.

Eu mă refer strict la un produs stilistic, nu mă refer la individa Rux și Opulență. Nu mă interesează. 

Eu nu sunt aici să îi fac autobiografia, nici să îi fac un profil psihologic. Pe mine mă interesează prestația ei în acest concurs din punct de vedere stilistic, sigur, tinând cont și de alte elemente.  Ținuta este beton, ținuta este actuală, este amuzantă, te poți îmbrăca oriunde așa.

Momentul mi s-a părut extrem de catchy."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi, conflict deschis cu Anda Adam la Bravo, ai stil! Celebrities

Insa, Ruxi nu se evidentiaza doar prin tinutele prezentate in cadrul competitiei, ci si prin atitudine. Considerata una din cele mai controversate de la Bravo, ai stil! Celebrities, concurenta nu se dezminte mai ales de cand Anda Adam a intrat in colimatoriul ei. Ruxi crede ca Anda are doua fete si ca nu si-o arata pe cea adevarata la Bravo, ai stil! Celebrities de teama voturilor si de ce crede publicul despre ea.

Citeste si: Cum se înțelege Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities cu fetițele lui George Burcea. Dovada clară arătată de actor

Ruxi la adresa Andei Adam: „Vrea să spună că sunt o țărancă. Adică am un comportament vulgar. Dacă vii și folosești cuvântul vulgar pe TV, vii să ataci acea persoană.

Când zici așa, înseamnă că publicul poate să spună că sunt o țărancă vulgară. Ai zice ca și când Anda e o tipă mișto, dar îi pute gura. Așa ai zice. Eu prin vulgaritate înțeleg ceva scârbos”, a comentat Ruxi.