Ruxi, cea mai incendiară apariție de până la acum la Bravo, ai stil! Celebrities. Jurații, cuceriți de styling-ul concurentei: "Ți-am zis că îl ai pe dracu în tine!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 oct 2022, 01:40

Ruxi, 5 pe linie in Gala Belle Epoque Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Ruxi a facut o reinterpretare in ce priveste tinuta Belle Epoque si a castigat pe toate planurile.

Ruxi a fost singura concurenta din Gala Belle Epoque care a stiut cum sa interpreteze o tinuta si sa o exploateze in asa fel incat juratii efectiv sa fie cuceriti de aparitia ei. Pe langa tinuta, Ruxi a avut si un moment numai cum ea stie sa faca. Pe langa prezenta absolut fascinanta, Ruxi a avut curajul sa dozeze la maxim nota de sexiness cu care a incins imaginatia telespectatorilor.

Ruxi, 5 pe linie din partea tuturor juratilor Bravo, ai stil! Celebrities

Tibi Clenci: "Ti-am mai zis ca il ai pe dracu in tine. Faci o treaba excelenta cand e vorba de umor si faci o treaba excelenta cand e vorba de tinuta. Tu ai folosit din influentele timpului si este de inteles ca ai adus din zona masculina si ai mixat cu vesta asta.

Imi plac si nasturii si faptul ca ai dezvelit umerii este iarasi o chestiune de curaj. Ceea ce propui tu cu chilotul asta, mi se pare pictura pe geam. Imi place foarte mult ce ai propus."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maurice Munteanu: "Styling-ul este pur si simplu exceptional. Felicitari! As vrea sa gasesc o greseala in styling-ul pe care l-a facut in seara asta. Nu gasesc. De la forma paltonului, la accesorizare la felul cum si-a prins parul, florile din cap, jobenul, felul cum statea. Combinatia de masculin cu feminin, culoarea ciorapilor, perfecta!"

Ruxi, cea mai incendiara aparitie de pana acum de la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Badulescu: "Felul cum te-ai gandit sa combini femininul cu masculinul Belle Epoque la trandafirii din par sub acea voaleta. Esti un personaj in adevaratul sens al cuvantului. Esti un personaj senzational!"