Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities, dezvăluiri despre relațiile toxice din viața ei: "E crunt să trăiești așa!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 aug 2022, 00:00

Ruxi, concurenta cu cele mai apreciate styling-uri de la Bravo, ai stil! Celebrities, a avut curajul sa vorbeasca despre traumele psihologice.

Ruxi, una dintre cele mai controversate concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities care i-a convins pe jurați de talentul incontestabil în ce privește styling-urile pe care le face, a acceptat să povestească într-un interviu pentru revista viva.ro despre cartea autobiografica pe care a scris-o și care are succes nebun în rândul femeilor care au trecut prin situații similare că cele prezentate de concurenta un romanul ei. Mai mult, Ruxi are parte în fiecare zi de feedback-uri în legătură cu cartea ei "Intoxicata", multe dintre femei regasindu-se și cerandu-i sfaturi în ce privește o relație de iubire. 

Citeste si: Raluca Dumitru a cedat și a izbucnit în lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu intervine

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities, dezvaluiri despre cele mai mari drame din viata ei

Cât despre propriile povesti de iubire toxice, Ruxi a dezvăluit că a trăit astfel de episoade în viață ei în care s-a simțit extrem de la pământ.

"O perioadă m-au afectat mult la nivel psihic, pentru că îmi doream că bărbațîi să mă iubească. Este crunt să trăiești așa. Repercusiunea cea mai mare a fost că am REALIZAT asta într-un final și am înțeles de ce urmăm același tipar și la ce trebuie să lucrez pentru a avea relațîi sănătoase. 

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am crescut într-o perioadă în care cei mai mulți dintre noi, copii la acel moment, nu am primit atenția, afecțiunea necesare, provenim din familii cu deficit emoțional. Pentru părinții acelor vremuri contau nevoile de bază, cele primare, să ne asigure hrană, haine. Nevoile emoționale erau un moft, dar nu îi condamn, așa erau timpurile, nici nu aveau multe informațîi legate d e acest aspect.

Părințîi de astăzi sunt mult mai atenți la nevoile afective și mă bucură acest lucru.

Citeste si: Raluca Dumitru aruncă bomba în platoul Bravo, ai stil! Celebrities: "Am auzit că Silvia Popescu ți-a dat câteva ținute pentru emisiune!" La cine se refera concurenta?

Ruxi, cea mai creativa concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

În calitate de concurenta Bravo, ai stil! Celebrities, jurații abia daca îi găsesc un cusur în ce privește look-ul pe care îl afișează de la ediție la ediție și în Galele competiției. Cea care nu are niciun cuvânt negativ la adresa ținutelor pe care le face este însăși Raluca Badulescu care îi apreciază fiecare apariție și și fiecare accesoriu pe care îl folosește, toate având un simbolism aparte în tot întregul vestimentar.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.