Ruxi, debut extaziant in prima editie Bravo, ai stil! 2021: Mi se vad chilotii, mi s-au vazut tot timpul?! Juratii, nemilosi inca din prima editie

Author: Alice Popescu
Actualizat: 01 mar 2024, 10:40
Ilinca Vandici si concurentele, aparitii incendiare in competitia "Bravo, ai stil! 2021
Sursa: Captură KANAL D

Ruxi a promis show total la Bravo, ai stil! 2021 si s-a tinut de cuvant inca din prima editie a celui mai tare reality show fashion din Romania.

Ruxi, una din cele 9 concurente "Bravo, ai stil!" 2021 a reusit sa aiba un debut incendiar pe podiumul celui mai ibit reality show de fashion din Romania. Atat juratii Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Tibi Clenci au fost martorii unui show incendiar marca Ruxi.

Bravo, ai stil! 2021. Ruxi, show total inca din prima editie "Bravo, ai stil! Celebrities"

Tanara a promis de la inceput ca va face senzatie si spera ca va fi lasata sa se dezlantuie si sa isi arate adevaratul potential. Ruxi Opulenta asa cum mai este cunoscuta a declarat inca dinaintea inceperii show-ului Bravo, ai stil! 2021 ca nu prea stie sa se imbrace, ci mai mult sa se dezbrace si odata cu participarea ei in emisiune va incepe sa invete si aceasta arta a styling-ului: "Ooo, mi se vad chilotii, mi s-au vazut tot timpul?!"

Raluca Badulescu s-a declarat uimita de aparitia pe podium a lui Ruxi si chiar i-a zis: "Cred ca tu te-ai concentrat acasa cum sa faci sa ne surprinzi din prima aparitie..."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Tibi Clenci: "Ma uit la aceste fete frumoase si ma intreb daca ceea ce simt ele simt si eu, adica emotie", a completat juratul in prima editie "Bravo, ai stil!" 2021.

Maurice Munteanu: "Bravooo, iti dau 10..."

Bravo, ai stil! 2021. Juratii, nemilosi inca din prima editie

Concurentele incep sa se loveasca de primele critici ale juratilor, iar prima luata in vizor spe pare ca este Nicoleta Nuca care si reactioneaza: "Nu accept ignoranta si nedreptatea." Anda

Adam dezvaluie si ea ca are emotii si nu se simte deloc in largul ei. 

Citeste si: Cum arata Raluca Badulescu fara PERUCA! Juratul Bravo, ai stil! 2021, ipostaze de senzatie in vacanta

Prima editie "Bravo, ai stil!" 2021 incepe in forta miercuri, 8 septembrie, de la ora 22:30. Concurentele vor intra sub lupa juratilor care vor analiza fiecare detaliu a tinutelor propuse.

Astfel, Ruxi, Sensy, Carmen Negoita, Olga Verbitchi, Madalina Pamfile, Anda Adam, Otniela si Ioana Filimon si Nicoleta Nuca primit nu doar tinute remarcabile, ci si un show de exceptie.