Ruxi, foc și para în platoul Bravo, ai stil! Celebrities: "Ilinca, nu mă poți obliga să vorbesc!" Maurice Munteanu, scos din sărite: "Cei de acasă n-au ce să înțeleagă din ghemotocul de hăinițe"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 31 dec 2021, 00:51

Ruxi, enervata de cerinta juratilor la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Ruxi a avut de indeplinit o sarcina extra data de juratii Bravo, ai stil! Celebrities, insa concurenta a preferat sa vina cu tinuta pe umeras.

Ruxi a fost provocata de juratii Bravo, ai stil! Celebrities, in special de Maurice Munteanu care i-a dat ca tema sa alcatuiasca o tinuta a la Paris Hilton in aceeasi editie. Ruxi a incercat sa duca la bun sfarsit sarcina, insa nevenindu-i hainele pe care le-a gasit in garderoba altor concurente, a preferat sa vina cu styling-ul pe umeras pentru a demonstra ca a reusit sa faca intreg outfit-ul cerut.

Acest lucru nu a fost pe placul juratilor care s-au asteptat ca Ruxi sa vina imbracata intr-o tinuta a la Paris Hilton.

Citeste si: Deea Codrea a dezvăluit cine ar trebui să câștige Bravo, ai stil! Celebrities: "În momentul ăsta, ea întrunește toate aceste calități!"

Ruxi a refuzat dialogul cu Ilinca Vandici pe tema tinutei propuse de juratii Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi: "Pana acum, in acest sezon nu am mai vazut asta. Singura care a mai primit o provocare a fost Ioana Filimon si i-sa dat timp, nu i s-a zis cand anume.

Si a venit cand a crezut. Si Ralucai i s-a dat, insa a venit cand a crezut ea, nu fix acum. Nu i-au zis acum sa vii. Mie mi-au zis: vino acuma din platou, nu o faci de capul tau. Si cand am venit, nu imi erau bune hainele. Faptul ca am ales tinuta bine si item-urile bine, nu a fost suficient."

Maurice Munteanu, contrariat de refuzul lui Ruxi de a veni in platou imbracata in styling-ul propus de jurat

Maurice Munteanu: "Stai, mai, Ruxi, putin, au fost concurente care au facut de la Elena Ceausescu pana la ce vrei tu. Pe Silvia Popescu am trimis-o acolo in spate sa faca cea mai imposibila rochie din Univers nu de pe o zi pe alta, ci in 20 de minute. Daca noi ne putem imagina niste piese si avem aceasta viziune stilistica, cei de acasa poate nu au ce sa inteleaga dint-run ghemotoc de hainite adunate."

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.