Cum a facut-o Raluca Badulescu pe Ruxi sa planga: "Nu mi-ai placut. Toate gesturile astea..." Jurizare NEASTEPTATA pentru concurenta

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 14:40
Ce i-a spus Raluca Badulescu lui Ruxi cand a jurizat-o
Sursa: Captură KANAL D

Ruxi a simtit din partea unor concurente, mai ales din partea lui sensy o unda de repros ca ea nu ar fi cum se prezinta in mediul online.

Ruxi a simtit ca unele concurente deja incep sa scoata mici sageti la adresa ei in ce priveste atitudinea din emisiunea Bravo, ai stil! 2021 si anume ca nu este cea pe care oamenii o cunosc in mediul online. Ruxi a explicat ca acela este doar un priect si ea, ca persoana, este cu totul altfel, poate mai retrasa si mai introvertita. Pe online ea joaca rolul unui personaj, se joaca cu camera, devine acea Ruxi pe care toata lumea o stie, insa nu cea adevarata.

Cea care i-a luat apararea a fost nimeni alta decat Nicoleta Nuca. Artista a declarat ca si in cazul ei se intampla acelasi lucru. Oamenii se asteapta ca artistii sa fie la fel si acasa, in cazul ei, sa cante toata ziua, insa lucrurile nu stau deloc astfel. 

Citeste si: Ruxi de la Bravo, ai stil! 2021, GEST ULUITOR cu ochii in lacrimi: "Eu nu suport copiii, nu imi plac, dar nu suport sa stiu ca sufera sau mor de..."

Bravo, ai stil! 2021. Ruxi rabufneste dupa ce se simte atacata de celelalte concurente:"Le distrug, or sa plece plangand!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi le-a promis fetelor ca un soi de razbunare ca va intra in pielea personajului, asta daca o cer si ar trebui sa o ia ca pe o provocare destul de grea deoarece va fi nemiloasa: "E o idee foarte buna sa vin ca pe internet, insa le distrug, o sa plece toate plangand. Gata, urmatoarea editie o sa fiu fix ca o combinatie de Poor People cu Ruxi de pe internet.

Ba, esti, proasta. Nu, nu o sa zic asta. Dar o sa zic, tinuta este orbila. Vomit!"

Bravo, ai stil! 2021. Raluca Badulescu a facut-o pe Ruxi sa lacrimeze

In fata juratilor, Ruxi a avut parte de cateva critici la adresa rochiei in sensul ca seamana foarte mult cu cea din editia precedenta, insa look-ul ei senzual care ii dezvaluie un corp foarte bine lucrat, a ajutat-o sa ia de la toti juratii cateo steluta.

Raluca Badulescu a recunoscut ca nu a placut-o deloc de cum a vazut-o, insa acum si-a schimbat total parerea: "Nu mi-ai placut, n-am simtit nicio atractie vis-a-vis de tine. Constat dupa doar 2-3 ore ca esti cu totul alta persoana. Esti o tipa foarte sensibila. Tu, toate gesturile astea, vin din alta parte a ta. Cred ca ai multe povesti pe care daca vrei, suntem aici pentru tine.
esti splendidissima."

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.