Ruxi Opulenta a clacat la Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu mai pot sa duc!" Cum a dat de pamant cu ea Raluca Badulescu

Autor: Alice Popescu

Cum a aparut Ruxi Opulenta in fata juratilor la Bravo, ai stil! Celebrities"

Sursa: Captură KANAL D

Ruxi Opulenta se simte nedreptatita la Bravo, ai stil! Celebrities dupa ce saptamani la rand a primit numai punctaj maxim.

Ruxi Opulenta marturiseste ca este putin dezamagita si nu prea vrea sa se mai straduiasca atat de mult in viitor la Bravo, ai stil! Celebrities in ce priveste alcatuirea tinutelor doarece in Gala ce tocmai a trecut a primit din partea juratilor un verdict care nu prea i-a fost pe plac deoarece acestia i-au apreciat mai mult momentul si nu tinuta.

Ruxi Opulenta a clacat la Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu mai pot sa duc"

Ruxi:" M-a lovit foarte tare acel 3 si nu nu din orgoliu, ci pur si simplu pentru ca am muncit foarte mult la acel moment. Alte fete au fost punctate pentru moment strict decat pentru tinuta si eu pur si simplu am zis pentru ce ma mai chinui."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Juratii au intervenit, mai cu seama Raluca Badulescu care a intors foaia si i-a spus verde in fata concurentei: "S-a setat punctajul si pleci deja cu un handicap. Noi nu avem de ce sa ne facem griji, tu ar trebui. Cred ca te-ai indragostit, bai, Ruxi. Ea fiind cea mai competitiva concurenta, hat, in cateva zile n-o mai intereseaza de competitie. Aoleu, ce-ati dus, draga. Ca ai motive personale, e una, dar ca te chinui aici facand tinute bune, o luna, e outrageous.

Sunt sigura ca nu ai cum sa te opresti aici. Te asteptam data viitoare!

Ruxi Opulenta luata la rost de Raluca Badulescu pentru atitudine la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi: "M-am linistit si cu punctajul. Nu mai vad lucrurile asa. Nu spun ca nu ma mai intereseaza competitia, ci spun ca nu mai pot sa duc cat mai dus pana acum.

creierul meu e foarte distrus psihic. Nu zic ca nu imi pasa, o sa ma gandesc ce o sa fac..."

Bulversata, concurenta si-a spus indivativul si a plecat spre scaunul ei vizibil ravasita de comentariile juratilor Bravo, ai stil! Celebrities.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.