Ruxi, schimbare radicală de look! Câștigătoarea ”Bravo, ai stil!” i-a luat pe internauți prin surprindere

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 dec 2022, 06:05

Ruxi, schimbare radicală de look! Câștigătoarea ”Bravo, ai stil!” i-a luat pe internauți prin surprindere

Sursa: Instagram Ruxi

Ruxi, câștigătoarea ”Bravo, ai stil!”, și-a schimbat complet look-ul. Cum s-a afișat fost concurentă pe rețelele de socializare?

Ruxi a făcut senzație cu ținutele ei la ”Bravo, ai stil!”, motiv pentru care a ajuns în marea finală și a câștigat marele premiu, dar și titlul de cea mai stilată femeie din România. După ce competiția s-a terminat, fosta concurentă și-a luat o perioadă în care a călătorit prin Europa și și-a petrecut timpul cu prietenii. În urmă cu câteva momente, Ruxi a postat o filmare cu noul ei look.

Ce schimbare și-a făcut cea mai stilată femeie din România?

Ruxi, schimbare radicală de look! Câștigătoarea ”Bravo, ai stil!” i-a luat pe internauți prin surprindere

Ruxi i-a luat prin surprindere pe internauți cu ultima ei apariție pe rețelele de socializare. Dacă cu o seară în urmă era brunetă și pregătea mucenici moldovenești, astăzi, Ruxi a lăsat pe toată lumea mască.

Câștigătoarea ”Bravo, ai stil!” și-a făcut o schimbare radicală de look, a apărut în mediul online așa cum nu ați văzut-o niciodată.
În urmă cu doar câteva momente, Ruxi a urcat pe Instastory un video în care se amuză pe seamna ultimelor evenimente care au avut loc, mai exact, scumpirile la carburanți, însă în imagini se poate observa că aceasta și-a schimbat culoarea părului. Dacă până acum ați știut-o brunetă, ei bine, acum Ruxi este roșcată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce pretenții are Ruxi de la bărbatul cu care ar putea avea o relație

"Mai bine trening decat colanti, adica eu cel putin, nu pot. Sunt ca si barbatii care poarta slipul chilot. Mai stiu si in ziua de azi care ma deprima...Nu cred ca este barbatul perfect, este barbatul caruia ii accepti calitatile si defectele pe care poti sa le duci.

Singura chestie pe care o am sa fie inalt. Nu pot sa trec peste asta. Minim 1,80 m. Daca treci de asta, trebuie sa fii smecher rau. Daca intalnescu un barbat si are 1, 80 e la limita, darnu zic nu. Imi plac barbatii educati, tocilari care sa stie chestii. Imi plac tocilarii, dar care au si vagabonteala din aia, sa aiba un job serios, dar dupa aceea sa iesim...Eu 

sper. Nu stiu daca sunt din astia care sunt destepti. Cred ca cer cam multe."

Citeste si: A suferit Ruxi din dragoste? Dezvăluiri exclusive ale câștigătoarei Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7 despre iubirea patimașă