Ruxi, ținută excepțională în ediția din această seară Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta, schimbare dramatică de look! Cum s-a prezentat în platoul emisiunii

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 13 oct 2022, 10:45

Ruxi, tinuta exceptionala la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Ruxi a fost ultima concurenta care a defilat in aceasta seara la Bravo, ai sti! Celebrities si aparitia ei a fost, desigur, una senzationala.

Ruxi a fost inca o data la inaltime cu aparitia din aceasta seara la Bravo, ai stil! Celebrities. Lui Maurice Munteanu ii aminteste inevitabil de designerul francez Sonia Rykiel tot ce a facut in aceasta seara Ruxi si admite ca una din cele mai rebele concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities ramane un reper ne prea avand concurenta.

Citeste si: Viviana Sposub a făcut măcel printre concurentele Bravo, ai stil! Celebrities. A ajuns în fruntea clasamentului după doar o Gală

Maurice Munteanu despre Ruxi: "Stilistic vorbind, le da clasa..."

  "Sa stii ca unul dintre motivele pentru care asteptam de multe ori sa merg la Paris Fashion Week nu erau prezentarile in sine pentru ca multe dintre ele nu imi placeau. Unul dintre show-urile mele preferate era Sonia Rykiel. Ma trimiti foarte tare cu gandul si nu este prima oara prin definitie marca Sonia Rykiel.

E foarte greu sa mixezi par rosu, combinatia mov, paiete, dantele. Tot look-ul era o cerebrare a modei. Sonia Rykiel iubea femeia pariziana. Manechinele nu defilau, era o atmosfera foarte vine. E foarte bine punctat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Juratii saluta intentia stilistica a la Sonia Rykiel a lui Ruxi

Pe mine nu ma intereseaza comportamentul concurentei X, concurenta Viviana, Maricica...nu ma intereseaza. Aici nu am afinitati cum e cutareasca ca aia e rautacioasa ca ailalta nu e rautacioasa. Pe mine nu ma intereseaza aceste lucruri. Pe mine ma intereseaza sa analizez capacitatile lor stilistice. Si stilistic vorbind, le da clasa.

Raluca Badulescu si Tibi Clenci nu au stat prea mult la discutie si i-au dat din start calificativele: "E foarte misto si make-up-ul si acei pistrui. La inceput am zis despre tine ca vrei sa fii si stilist si designer."