Ruzgar, replică dură pentru Umut! Ce vedem astăzi, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Astăzi, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, o regăsim pe Nursema hotărâtă să divorțeze de Umut.

Cu toate că a făcut eforturi uriașe pentru a-și salva căsnicia, Nursema se simte neapreciată de către soțul său și nu poate trece peste comportamentul ofensator al acestuia, la adresa ei.

Citește și: Nursema îl părăsește pe Umut. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Ruzgar, replică dură pentru Umut

Abdullah este alături de fiica sa și, la rugămintea Nursemei, el va avea o întâlnire cu Umut pentru a clarifica detaliile divorțului. Umut însă este convins că Ruzgar este cel care a “contribuit” la decizia Nursemei de a divorța și merge să îi ceară socoteală acestuia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Nursema este dezamăgită de soțul ei. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Alev este foarte fericită alături de Abdullah și amândoi păstrează discreția față de familiile lor, în ceea ce privește relația lor. Fatih va avea parte de un șoc atunci când Gorkem manifestă un comportament nepotrivit față de el dar și față de familia sa.

Doga se simte bine în prezența lui Giray iar Nilay speculează că cei doi vor forma, în curând, un cuplu. Mai mult, atât mama cât și bunica lui Doga îl plac foarte mult pe chipeșul Giray și încurajează o relație între cei doi tineri.

Cum va răspunde Ruzgar acuzelor formulate de Umut, la adresa sa puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.