S-a aflat adevarata cauza a mortii fetitei de 9 ani din Vaslui! Ce au descoperit medicii in corpul Denisei, care s-a stins in bratele bunicii

Autor: Bogdan Mihai

Cazul micutei Denisa din Vaslui, care a murit in bratele bunicii, a socat pe toata lumea.

Fetita s-a stins din viata in cursul zilei de luni, dupa ce s-a plans toata ziua de faptul ca ii este rau. Denisa a murit chiar in bratele bunicii sale, ultimele ei cuvinte fiind cutremuratoare.

"I-am zis, Denisa mama, tu mori. Si mi-a zis: mama, nu mor, ca eu am incredere in Dumnezeu", a povestit bunica ei.

Initial s-a crezut ca fata a murit din cauza unei pneumonii extrem de puternice, aceeasi afectiune care a rapus-o si pe mama ei.

Autopsia a adus insa la lumina altceva. Se pare ca Denisa suferea de o afectiune cardiaca severa, de care nimeni nu stia si care in cele din urma i-a adus sfarsitul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"O boala necrutatoare a luat-o de langa mine. Amandoua au murit în bratele mele. Nu este durere mai mare pentru o mama sa vada cum moare copilul ei.

"Acum, Dumnezeu mi-a luat si nepotica pe care am iubit-o si am crescut-o ca pe propriul copil. Dumnezeu a luat-o la El, din motive pe care doar El le poate explica", a declarat bunica dupa moartea nepoatei sale.