S-a aflat adevarul! Cine este adevaratul criminal al lui Emi Pian

Autor: Ana-Maria Popa
Actualizat: 06 aug 2020, 08:15

Daca pana acum se stia ca Ciprian Napi l-a omorat pe Emi Pian, ei bine, adevarul este altul. Criminalul este un tanar necunoscut, fara cazier.

Emi Pian a fost injunghiat mortal in noaptea de luni spre marti, in urma unui conflict iscat la un joc de barbut. Suspectul principal a fost Ciprian Napi, insa adevarul a iesit la iveala. Clanul Rinu, grupare rivala a clanului Duduianu, al carui lider era Emi Pian, are printre apropiati un tanar fara cazier, un baiat necunoscut pana acum.

S-a aflat adevarul! Cine este adevaratul criminal al lui Emi Pian

Richard Emanuel Gheorghe este cel care i-a luat viata lui Emi Pian, dupa ce s-au luat la cearta, in timpul unui joc de barbut, potrivit Adevarul.ro.

Tanarul de 26 de ani este acum internat in spital si se afla in stare grava, dupa ce a fost batut si taiat de apropiatii lui Emi Pian.

Ancheta este in plina desfasurare in acest caz, pana in prezent nimeni nu a fost retinut.

Citeste si: Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian. Marcel Vela a spus la tv

Citeste si: Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Familia, ingenuncheata de durere

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este ucigasul lui Emi Pian si unde se afla acum

Traian Basescu, semnal de alarma dupa uciderea interlopului Emi Pian: "N-as sta linistit! Asta nu e un caz intamplator!"

" E nevoie să revenim la polițistul de proximitate, structurile Ministerului de Interne trebuie să fie mai implicate în destructurarea grupărilor, iar SRI trebuie să revină la supravegherea acestora", a precizat europarlamentarul PMP, într-o intervenție pentru B1 TV.

Că s-or omorî între ei, s-or omorî între ei, dar fac lucruri mult mai ticăloase: își împart țara, își împart orașele, își împart zonele de acțiune a grupărilor, pentru că oamenii ăștia nu sunt în câmpul muncii și trăiesc într-un lux exorbitant. Traficul de mașini continuă să-l facă, că de asta și-au lăsat parte din bandă pe unde au fost până acum, traficul de carne vie merge înainte fără probleme, traficul de droguri funcționează, taxele de protecție le impun acuma.

Vedeți ce au pățit chiar maneliștii, cărora le iau banii sau le dijmuiesc sumele pe care le încasează. Asta înseamnă că statul trebuie să se ranforseze foarte rapid pe zona asta. Degeaba-mi spune domnul chestor Despescu că substituie DGIPI cu o unitate specială pe care a înființat-o acum un an și jumătate- doi ani. DGIPI era o structură care era infiltrată peste tot. După protocoale, SRI s-a retras din supravegherea grupărilor de crimă organizată”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

Citeste si: Marcel Vela, declaratie uluitoare dupa moartea lui Emi Pian: "Este foarte grav!"

Citeste si: Ce se întâmplă pe străzi după moartea lui Emi Pian! Cetățenii sunt speriați de moarte! Anunțul Poliției

Citeste si: De ce a fost injunghiat mortal Emi Pian, liderul clanului Duduianu