S-a aflat adevarul! De ce s-a dus Bogdan Mocanu in Italia. Nu Andra Volos este motivul

Autor: Ana-Maria Popa
Actualizat: 16 iul 2020, 15:00

Fostul concurent Puterea dragostei, Bogdan Mocanu a plecat in Italia si toata lumea a crezut ca el si Andra Volos s-au impacat. Care este adevarul?

Bogdan Mocanu a plecat in Italia si toata lumea a crezut ca fostul concurent Puterea dragostei nu a mai rezistat de dorul fostei iubite, Andra Volos. Dar care este adevarul despre plecarea intempestiva a lui Mocanu la Milano?

S-a aflat adevarul! De ce s-a dus Bogdan Mocanu in Italia

In urma cu doua zile, in miez de noapte, Bogdan Mocanu s-a urcat in avion si a zburat in Italia.

Dupa mai multe zile obositoare, fostul concurent Puterea dragostei a gasit ca este momentul sa mearga pana la Milano, unde avea treaba, dupa cum chiar el a spus fanilor, pe o retea de socializare.

Ajuns in Italia, Mocanu le-a cerut ajutorul fanilor ca sa ajunga din Milano in Genova.

" Care stiti cum sa ajung eu la Genova? Taxiul cica imi ia 500 de euro ca sa ma duca.

Daca aveti careva un drum la Genova...",
spunea Mocanu amuzat, in live-ul de pe Instagram.

Citeste mai departe aici

Mocanu a primit repede ajutorul fanilor si cineva l-a dus cu masina pana la Genova, unde Bogdan a vizitat-o pe Andra, fosta lui iubita.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la" Puterea Dragostei", însă relația lor s-a terminat brusc, după ce el i-a fost infidel.

Andra Voloș a plecat ulterior în Italia, la mama ei, iar când situația părea destul de clară între cei doi, acum, Bogdan Mocanu a surprins pe toată lumea cu decizia lui.

După ce au postat pe instagram o serie de fotografii care dovedesc că încă țin legătura, Bogdan Mocanu rugându-și fosta iubită să îi editeze o fotografie, cei doi se pare că au avut o discuție care l-a determinat pe fostul concurent de la" Puterea Dragostei" să ia o hotărâre importantă.

După cum a dezvăluit pe instagram, Bogdan Mocanu a luat decizia de a pleca în Italia, la 3 dimineața, postând un video din aeroport.

Citeste mai departe aici

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Simina a spus adevarul despre cum i s-a schimbat viata, de cand a devenit mama: "S-a schimbat, nu in bine..."

Citeste si: "Chestia asta mi-a micsorat stomacul". Plusica a spus adevarul despre cum a slabit 13 kg

Astazi insa, Mocanu a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a plecat in Italia!

Bogdan Mocanu ia parte frecvent la concerte ale artistilor din anturajul lui! Fostul concurent Puterea dragostei castiga bani mergand la evenimente, unde fanii il recunosc si se bucura sa se distreze impreuna cu el, alaturi de cantareti si muzicieni care organizeaza spectacole. Se pare ca Mocanu stie bine sa imbine utilul cu placutul, asa ca a decis sa ii faca si Andrei o vizita, daca tot avea treaba in Italia.

" Sambata asta va astept la Milano! Sa veniti in numar cat mai mare la club, unde va astept! Vor fi mai multi artisti, vom avea si orchestra si o sa ne distram super tare! Va astept acolo!", a spus Bogdan Mocanu, pe o retea de socializare.

Citeste si: Cati bani facea Bogdan Mocanu cu Jador in numai 3 zile? "Lumea nu stie"

Citeste si: Cu ce se ocupa Bogdan Mocanu dupa ce l-a parasit Andra! "E bine ca s-a terminat pandemia, ca facem si noi banuti"

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.