S-a aflat: cand se retrage Simona Halep din tenis! Nimeni nu se astepta sa se intample atat de devreme

Author: B.M.
Simona Halep

Simona Halep se gandeste la retragerea din tenis: la ce varsta vrea jucatoarea sa renunte la competitii.

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucatoare feminine de tenis din istoria Romaniei. Ea ocupa in prezent locul 12 in clasamentul WTA si, la varsta de 28 de ani, nu are un palmares de ignorat: are doua titluri de grand slam castigate, French Open si Wimbledon, si a ajuns de mai multe ori in finalele marilor competitii.

Iata insa ca Simona Halep se gandeste la retragerea din competitii.

Cand se retrage Simona Halep din tenis

Potrivit unor surse wowbiz.ro, Simona Halep planuieste sa mai joace tenis 2 ani, urmand a se retrage din competitiile oficiale in anul 2022. Simona a castigat deja o avere impresionanta din tenis planuieste sa isi indrepte toata atentia asupra relatiei pe care o are cu iubitul ei, Toni Iuruc.

Potrivit acelorasi surse, Simona doreste sa renunte la viata agitata pe care o are acum si sa se aseze la casa ei. In plus, a stabilit impreuna cu Toni Iuruc ca va aduce pe lume nu mai putin de 3 copii.

Informatia este partial confirmata si de antrenorul ei, Darren Cahil, care declara in urma cu ceva timp ca Simona va renunta la tenis in maxim trei- patru ani.

"Simona are 28 de ani si nu va juca pana la 35 de ani. Se va concentra pe viata de familie peste 3-4 ani", spunea Darren Cahill.

Citeste si: Cum arata Simona Halep in costum de baie: ce ascunde pe sub haine

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce spune Simona Halep despre retragere

De altfel si Simona marturisea acest lucru la varsta de 23 de ani.

"Sunt sacrificii cand faci tenis, renunti la multe, la prietenii, la cluburi, la viata de liceu, care e cea mai frumoasa. Mai mergeam si eu cluburi, o data, de doua ori pe an, dar imi trebuiau trei zile sa imi revin, asa ca am renuntat.

Am timp dupa.

"Plecam la 7 la antrenament, de multe ori cu taxiul, pentru ca tata nu se trezea. E foarte greu, oricum tenisul e foarte costisitor. Acum, multumesc lui Dumnezeu, pot sa iau pe cine vreau, cand vreau cu mine.

"La 28-30 de ani vreau sa ma retrag. Vreau sa fiu generoasa cu mine, imi doresc mult o familie, copii", Spunea Simona Halep acum 5 ani, la varsta de 23 de ani.

Cea mai recenta declaratie a Simonei despre retragerea din tenis a fost facuta chiar in acest an. Ea marturisea, la o conferinta de presa, ca va adopta modelul Carolinei Wozniacki atunci cand se va retrage.

"Sa va spun cinstit, am vorbit cu fratele meu ieri despre asta. Nu m-am gandit inca, probabil o voi face la fel ca ea, sa anunt ca e ultimul turneu si apoi ma retrag. Nu pot sa spun ca este ultimul an, pentru ca eu imi schimb destul de des parerea si nu e bine. Probabil ca o sa anunt inaintea unui turneu si apoi voi fi out din lumea asta", a declarat Simona Halep.

Citeste si: Simona Halep a donat pentru Australia o suma mai mare decat s-a spus: "Stiti ca iubesc Australia! Vreau sa ajut!"