S-A AFLAT! Câti bani a câștigat, de fapt, Teo Trandafir din televiziune

Author: Diana Tilă
Actualizat: 03 feb 2021, 03:05
Este o veterană a televiziunii, dar cu toate acestea Teo nu a renunțat la pasiunea pentru televiziune.

Pentru că se află în lumea showbiz-ului de multă vreme, fanii săi se întrebă ce câștiguri are. Astfel, mulți și-ar dori să afle câți bani a câștigat Teo Trandafir din televiziune.

Denise Rifai o are astăzi ca invitată pe Teo Trandafir, care va raspunde unui sir de 40 de întrebări la care mulți au așteptat răspunsul.

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Vedeta se află în lumina reflectoarelor de multă vreme, însă întotdeauna a preferat să păstreze secretul în ceea ce privește câștigurile sale din tv

Câti bani a câștigat Teo Trandafir din televiziune

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune și se află în vizorul publicului larg deja de zeci de ani. Profesionalismul și longevitatea sa i-au adus și beneficii materiale pe măsură, desigur.

Zvonurile susțin că salariul ei lunar este de mii de euro, astfel frumoasa prezentatoare a decis să vorbească despre acest subiect.

"În legătură cu cârcotașul, el trebuie să aibă o logică.

Pe mine Kanal D mă plătește cu 5 lei, asta înseamnă că eu trebuie să îi aduc lui Kanal D 500 de lei. Eu trebuie să-mi plătesc postul de televiziune în așa fel încât să-i dau libertatea și confortul de a mă plăti pe mine. Câți bani ar fi trebuit să aduc eu la Prima TV, ca să-mi dea 4 milioane de euro? Prima Tv era un post mititel, nici nu își permitea atunci.

Să le aduc 40 de milioane? De unde? În patru luni! Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ți servești televiziunea suficiet de eficient, încât salariul tău să se justifice. Dacă tu vii cu niște figuri și cu niște rășini în cap și spui că vrei 4 milioane și tu aduci 200 de mii, înseamnă că ești psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Du-te în altă parte! Cât am câștigat nu e relevant. Eu între timp am mâncat, am dormit, am pierdut, am jucat pe viața vieții. Am pierdut, s-a întâmplat, am riscat... tot bani se numesc. Că s-au dus pe apa sâmbetei... asta este. Pierzi, câștigi, negustor te numești.

Eu bani am făcut și îi voi putea face în continuare.

Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune. Nu sunt atât de bogată cât mi-aș dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac...

încât după ce i-am vizitat casa și mă întorc la mine, am impresia că am intrat în cotețul câinelui.", a povestit Teo Trandafir.

Teo Trandafir a fost acuzată în urmă cu câțiva ani de un "cârcotaş" că şi-a negociat un contract de 4 milioane de euro cu Prima TV pentru un "show cu aceeaşi echipă de producţie, cu aceiaşi manelişti, fără vlagă şi cu o Teo fără forţă pe care o emana acum 10 ani".

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.