S-a aflat cauza decesului omului de afaceri Ioan Crişan! Ce spun specialiștii

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 12:30

Necropsia lui Ioan Crișan, decedat sâmbătă la Arad, a fost finalizată. Care este cauza morții omului de afaceri?

Parchetul General a transmis, luni, date cu privire la ancheta derulată la Arad, după asasinarea omului de afaceri Ioan Crişan, anunţând că se cerceteaza cauza pentru omor cu premeditare, potrivit RomâniaTV.

Citeste si: Detalii socante in cazul atacului cu bomba din Arad! Anchetatorii au deja un cerc de suspecti!

Care este cauza morții omului de afaceri?

În urma necropsiei s-a stabilit că este vorba cu certitudine de Ioan Crișan, ADN-ul fiind confirmat. Omul de afaceri a murit din cauza exploziei și a inhalării de gaz, potrivit unor surse din anchetă, la finalizarea necropsiei.

Sâmbătă, când Parchetul General a anunțat preluarea anchetei, erau efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Acum, procurorii au anunțat că se cercetează cauza pentru omor calificat cu premeditare.

Citeste si: Fulgy, mărturisiri cutremurătoare, după ce a fost prins de poliție, drogat la volan: „Mi-am dorit să nu mor”

În acest caz, au fost audiate mai multe persoane, fiind efectuate activităţi de urmărire penală în ritm continuu şi susţinut.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Procurorul care investighează asasinarea omului de afaceri arădean Ioan Crişan a dispus efectuarea mai multor expertize şi constatări criminalistice, din multiple specialităţi, raportat la natura complexă a aspectelor care sunt investigate, potrivit

RomâniaTV.

"Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin. În cursul zilei de ieri, a fost finalizată cercetarea la faţa locului.  

În cauză au fost audiate mai multe persoane,  în continuare fiind efectuate activităţi de urmărire penală în ritm continuu şi susţinut. În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiţie şi soluţionării cu celeritate a cauzei,  au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care îşi desfăşoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz

din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică", au precizat procurorii.

Citeste si: Care este adevărul din spatele accidentărilor Simonei Halep? Specialiștii au dat verdictul. Ce se întâmplă cu tenismena

Reamintim că, sâmbătă dimineața, omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.