S-a aflat! CINE este sotul Alexandrei Stan. Barbatul nu are nicio legatura cu lumea mondena. TOTUL despre barbatul cu care s-a casatorit artista

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 iun 2021, 16:48
Cine este si ce face in prezent sotul Alexandrei Stan

Alexandra Stan nu a putut sa-si tina ascuns prea mult sotul deoarece au iesit la iveala primele informatii despre barbatul cu care a ajuns in fata altarului.

Alexandra Stan nu a vrut o nunta publica si nici una cu multi invitati si chiar a reusit sa faca acest lucru departe de ochii presei din Romania. Chiar daca nunta si cununia au avut loc in tara, se pare ca secretul a fost foarte bine pastrat de cei implicati in organizarea marelui eveniment incat nici dupa nunta multa lume nu a aflat de decizia celor doi chiar daca Alexandra si iubitul ei au hotarat sa devina sot si sotie cum multe luni in urma, mai exact in aprilie cand Emanuel a cerut-o oficial de sotie.

Citeste si: Marea Finală „Survivor România”, pe 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Pe numele sau complet, Emanuel Petre Necatu, a cerut-o in casatorie pe artista pe 14 aprilie, iar cei doi ar fi vrut sa se casatoreasca la Campulung in fta Ofiterului Starii Civile de acolo.

Emanuel este absolvent al facultatii de stiinte politice, este din Campulung, insa locuieste in Bucuresti. Barbatul are 35 de ani si este consilier de dezvoltare personala, asta dupa ce in urma cu un an si-a depus dosarul pentru se angaja la Primaria Municipiului Bucuresti, scrie in exclusivitate site-ul wowbiz.ro.

Alexandra este extrem de indragostita de sotul ei si spune despre el ca este un barbat foarte sexy. 

”Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul „te iubesc! și a fost un moment care m-a detensionat.
Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!, a declarat Alexandra pentru viva.ro.
 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alexandra Stan s-a casatorit IN SECRET! Primele imagini cu rochia de mireasa. Cum a reusit fosta Faimoasa de la Survivor Romania 2021 sa tina totul ascuns. Cine este MIRELE

Cununia civila a avut loc in orasul natal al Alexandrei, Constanta, in luna mai. Cantareata este mai fericita ca niciodata la bratul lui Emanuel, iar primele imagini cu cei doi impreuna au fost publicate de revista viva.ro.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.