S-a aflat cine sunt tinerii care au distrus vila de Revelion! Trapperii „Alberto Grasu” și „Mărgizeu” iau totul în glumă chiar și după audieri

Autor: Lavinia Medrea

S-a aflat cine sunt tinerii care au distrus vila de Revelion! Trapperii „Alberto Grasu” și „Mărgizeu” iau totul în glumă chiar și după audieri

Sursa: Digi24

O parte dintre tinerii care au vandalizat vila de Revelion au fost găsiți și duși la audieri. Unul dintre adolescenți, un trapper cunoscut numit Alberto Grasu, susține că vila ar fi fost distrusă după ce s-a spart o țeavă de apă.

Pe camerele de supraveghere montate în vilă se observă, cu o oră şi jumătate înainte de miezul nopţii, că tinerii sunt liniştiţi, stau pe canapea, de vorbă. Primul detaliu care a lăsat să se înțeleagă că ceva nu este bine a fost momentul în care unul dintre tineri scoate o macetă şi începe să o fluture în aer. După câteva minute, un alt adolescent acoperă camera de supraveghere, pentru a da frâu liber dezlănțuirii dezastrului tinerilor. 

Alberto Grasu și Mărgizeu se numără printre tinerii care au distrus vila de Revelion. Trapperii au fost audiați

Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau niște șervețele cu sânge. Eu cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Au spart cinci uși, patru televizoare, plus tablouri”, a declarat Iancu Babu, proprietarul locației.

La patru zile după ce proprietarul s-a ales cu vila distrusă, poliţiştii au găsit o fotografie cu o parte dintre tinerii care ar fi contribuit la distrugerea vilei. Se pare că nu este prima dată când tinerii merg la o petrecere împreună şi provoacă pagube. Azi au fost aduşi la audieri mai mulţi dintre ei, printre care şi participanți minori. Cu toţii sunt cercetaţi pentru distrugere.

Mărgizeu, un trapper minor care a participat și el la vandalizare, se fotografiază des pe Instagram în timp ce flutură teancuri de bani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: CINE este iubitul Olgai Verbitchi! Concurenta de la Bravo, ai stil! 2021, show total in platoul emisunii: "Esti atat de reala, atat de misto!"

I only speak english. What? What do you want from us? Please, go away!”, a spus Mărgizeu reporterilor.

Alberto Grasu susține că vila a fost distrusă după ce o țeavă de apă s-a spart

Printre cei care au fost la petrecere, dar nu fost încă audiat, se numără și trapperul Alberto Grasu. Este cel mai faimos din grup, tânărul are 250.000 de urmăritori pe Instagram şi milioane de vizualizări pe Youtube.

Citeste si: Scandal urias! Cum l-a desfiintat Abi Talent pe Alex Velea

Tânărul a recunoscut că a fost la petrecere, dar susține că el și prietenii lui nu au nicio vină, ba chiar a venit cu o explicație pentru felul în care a ajuns vila: totul a pornit după ce

s-ar fi spart o ţeavă de apă. A mărturisit, însă, că petrecerea a scăpat de sub control în momentul în care s-au trezit cu petrecăreţi neinvitaţi, atraşi de prezența lui la locație. De asemenea, trapperul a ținut să precizeze că la petrecere nu au existat droguri și nici nu s-au cerut bani la intrare.

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.