S-a aflat motivul sinuciderii Madalinei Manole! Dezvaluiri tulburatoare despre artista, nu s-au stiut aceste lucruri pana acum

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 sep 2018, 13:44

La mai bine de 8 ani de la moartea Madalinei Manole misterul sinuciderii acesteia nu a fost complet elucidat.

Vestea a socat pe toata lumea la momentul respectiv, mai ales din cauza faptului ca Madalina Manole parea a fi o femeie fericita si implinita pe toate planurile.

Recent Camelia Mitoseru, care a fost foarte apropiata de Madalina Manole, a facut o serie de declaratii socante. Ea este de parere ca Madalina Manole a fost data peste cap de Petru Mircea, sotul ei.

In plus, Camelia Mitoseru sustine ca Madalina Manole ramasese singura, izolata, fara prieteni.

"E foarte usor sa faci o depresie. Mi-a fost colega. Nu pot sa stiu ce s-a intamplat. Chiar daca a facut o depresie… Ea a fost izolata de toti prietenii. Nu stiu. Era probabil un tip gelos, posesiv, nu stiu ce era intre ei doi, eu nici nu il cunosc. Ea in ultima vreme, dupa ce a fost cu mine in trupa, a inceput sa lucreze cu Maria Dragomiroiu.

"Ani de zile au jucat amandoua ca doua surori. Din afara ci mi s-a parut groaznic e ca ea s-a cununat pe la Botosani si nu a fost nimeni la cununia ei, eu nu am vazut niciun coleg. Te poate da peste cap un barbat. Si-a dorit un barbat, si-a dorit un copil”, a spus Camelia Mitoseru despre „fata cu parul de foc”.