S-a aflat unde ar fi plecat Dănuț Lupu "Mă vor aştepta cu flori la aeroport" Fostul mare fotbalist a fost condamnat definitiv la șapte luni de închisoare

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 03 oct 2023, 09:22

Dănuț Lupu a fost condamnat

Sursa: Facebook

Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la șapte luni de închisoare, după ce a fost prins în repetate rânduri conducând fără permis. Fostul mare fotbalist este plecat din țară.

Problemele cu legea continuă pentru Dănuț Lupu. Fostul mare fotbalist ar fi condus fără permis în repetate rânduri pentru că nu putea trece probele teoretice.

Dănuț Lupu a părăsit țara

Fostul jucător al generației de aur a fost condamnat definitiv la șapte luni și 10 zile de închisoare, după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără a deține permis de conducere.

Citește și: Explozia de la Crevedia a mai făcut o victimă. Bilanțul deceselor se ridică la șase

Dănuț Lupu a fost dat în urmărire națională, după ce polițiștii nu l-au găsit la domiciliul său. Acesta ar urma să fie dat în urmărire internațională dacă se va confirma faptul că este plecat din țară. Fostul mare fotbalist a făcut primele declarații și a dezvăluit faptul că se află în Dubai, dar că se va întoarce în weekend.

Citește și: Un adolescent de 16 ani a fost arestat după ce a tăiat un copac vechi de 200 de ani. Arțarul a apărut în celebrul film “Robin Hood”

" Sunt vinovat, asta e viaţa! Eu sunt plecat de o săptămână din ţară. Mă întorc sămbătă sau duminică şi o să mă duc să fac ce crede statul. Am

plecat să-mi fac nişte analizele. Săntatea e mai importantă. N-am spus că fug", a declarat Dănuţ Lupu pentru Fanatik. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fostul mare fotbalist a fost șocat de vestea primită

Dănuț Lupu susține că s-a urcat la volan în contextul în care trebuia să ajungă de urgență la spital. Fostul fotbalist a rămas fără permis în anul 2001, atunci când a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Acesta ar fi încercat să obțină din nou permisul, însă nu a reușit să treacă probele teoretice.

Citește și: A fost arestat cel ce i-a luat viața rapperului Tupac Shakur! Acesta a fost prins după aproape trei decenii de la tragicul eveniment

"Mă vor aştepta cu flori la aeroport (n.r.- poliţiştii). Am făcut o greşeală în contextul în care mă duceam la spital. Nici la duşmani nu le doresc să ajungă la puşcărie. Câteodată, şi oamenii mari mai plâng",  a mai spus Dănuţ Lupu. 

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Alexandrei, mama care a murit în maternitatea din Botoșani! În ce condiții ar putea fi arestat medicul care a fost de gardă în seara tragediei

Fostul mare fotbalist nu se află la prima abatere, acesta având probleme cu legea și-n trecut. Dănuț Lupu ar fi fost acuzat de furt în Scoția, dar și de faptul că ar fi condus o bandă de hoți în Atena.

Dănuț Lupu este un fost fotbalist român, care a jucat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.