”S-a ajuns departe. Sunt șocată!” Oana Roman a răbufnit în mediul online. Ce a pățit vedeta

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 16 mar 2023, 02:45

”S-a ajuns departe. Sunt șocată!” Oana Roman a răbufnit în mediul online. Ce a pățit vedeta

Sursa: Facbook Oana Roman

Oana Roman a răbufnit pe story, după ce a văzut în mediul online un filmuleț viral care a șocat-o complet. Ce spune vedeta despre punctul în care a ajuns omenirea?

Este bine cunoscut faptul că Oana Roman este foarte activă în mediul online. Vedeta are o comunitate destul de mare și activă. Șocată de pragul pe care gândirea oamenilor l-a atins, fiica lui Petre Roman a reacționat în mediul online.

Oana Roman, mesaj controversat în mediul online 

Oana Roman nu a putut să se abțină și a răbufnit pe story, după ce a văzut în online un video extrem de viral cu o tânără într-o ipostază neobișnuită, iar acel video a fost distribuit într-un nu număr relativ

mare. Aceasta nu a înțeles de ce un om care se presupune a fi în deplinătatea facultățile mintale ar distribui un asemenea filmuleț.

”S-a ajuns departe rău de tot. Sunt realmente șocată. Am văzut astăzi pe story, repostase cineva, un fel de videoclip de pe Tik Tok, dar nu înțeleg de ce ai vrea să repostezi așa ceva și de ce ar vrea un om sănătos la cap să se uite la așa ceva, eu asta nu înțeleg.

Părea că este o fată îmbrăcată într-un fel de costum de cowboy, care era lângă o văcuță și din filmare părea că acea văcuță face pipi în gura ei”,
a spus Oana Roman pe story.

Citeste si: Reacția neașteptată pe care a avut-o Isa, fiica Oanei Roman, la întâlnirea cu bunicul ei, Petre Roman. Iată cum au fost surprinși cei doi

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Reacția internauților nu a întârziat să apară, ba chiar aceștia au blamat-o pe Oana Roman, explicând că nu a înțeles la ce se referă filmulețul, iar scopul este cu totul altul.

”Reacția voastră: bea lapte de la uger...și dacă ar fi lapte mi se pare absolut oribil, eu cred că lapte nu este transparent. E clar. Mai nou este permis orice.

Eu încă visez la o lume de bun simț”, a mai spus Oana Roman.

Mesajul transmis de Oana Roman nu a fost la asentiment cu comunitatea ei, urmăritorii vedetei au găsit explicația, deși aceasta nu vrea să accepte că aceasta este realitatea.

Citeste si: Încă o pierdere în teatrul românesc! Victor Rebengiuc a anunțat că se retrage de pe scenă definitiv

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.