S-a aruncat de la etaj dupa ce si-a incendiat apartamentul! Destinul tragic al unei femei dintr-un cartier bucurestean

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:33

Linistea unui cartier bucurestean a fost zdruncinata aseara cand o femeie a fost gasita prabusita pe trotuar, in fata blocului in care locuia.

Tanara era inca in viata, dar cu rani grave, iar apartamentul in care locuia fusese cuprins de flacari. Tanara de 33 de ani locuia cu iubitul ei intr-un apartament inchiriat, dar aseara era singura. Vecinii spun ca cei doi se certau destul de des: femeia se vaita mereu ca nu are bani iar omul nu mai fusese vazut pe acasa de cateva zile.

Aseara, se pare ca femeia a batut la usa unuia dintre vecini.

Incerca sa-i vanda acestuia cateva obiecte de la ea din casa si sa mai faca rost de bani. Omul a refuzat, iar la scurt timp dupa aceea, intregul bloc rasuna din cauza unei bubuituri puternice, urmata de flacari in apartamentul femeii. Vecinii au chemat imediat ajutoare.

Odata ajunsi la fata locului, pompierii si paramedicii au gasit-o pe tanara pe asfaltul din fata blocului. Cel mai probabil, s-a aruncat pe fereastra imediat dupa ce si-a incendiat apartamentul.

S-ar parea ca oamenii legii au gasit langa femeie un pistol cu bile, pe care il detinea in mod legal si pe care l-ar fi tinut in mana in momentul in care s-a aruncat de la etajul 3.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi

tanara era constienta la sosirea medicilor, starea ei de sanatate s-a inrautatit rapid. A fost dusa de urgenta la spital, unde medicii au incercat tot ce le-a stat in putere pentru a-i salva viata.

Din pacate insa, tanara s-a stins in aceasta dimineata, din cauza leziunilor extrem de grave pe care le-a suferit in urma caderii.

Politistii incearca sa stabileasca acum ce s-a intamplat in apartamentul femeii inainte de momentele cumplite.

Pompierii au gasit in apartamentul ei mai multe recipiente cu lichid inflamabil. Ulterior, oamenii legii au descoperit ca femeia era intr-o stare foarte avansata de depresie si urma chiar si un tratament medicamentos. Ancheta in acest caz este inca in desfasurare.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.