S-a aruncat de la etajul noua in gol, in ciuda eforturilor medicilor de a o salva!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2020, 01:25

3 asistente si un medic s-au luptat pentru a salva o femeie care avea de gand sa se arunce pe o fereastra de la etajul noua al Spitalului de Urgenta din Craiova.

Femeia in varsta de 45 de ani a mers, ieri, la Spitalul de Urgenta din Craiova. A urcat  la etajul 9 si a intrat in baia personalului medical. Nimeni nu si-a putut imagina ce urma sa se intample. Numai ca, femeia avea ganduri negre. Venise  hotarata sa-si incheie socotelile cu viata. In timp ce se pregatea sa  se arunce de la etaj, a fost vazuta de o asistenta medicala care  a incercat sa o salveze.

A prins-o de haine si a strigat dupa ajutor. Imediat au  mai sosit inca doua  colege si un medic. Cu totii au  prins-o pe femeie de haine si au incercat sa o opreasca din cadere.

Cu toate indicatiile date de oamenii stransi in fata spitalului, cadrele medicale, care o tineau pe femeie, nu au avut destula forta incat sa o salveze

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Femeia parea decisa sa-si ia viata.

S-a zbatut pentru a scapa din prinsoarea salvatorilor si a facut saltul mortal in fata lor.
In urma impactului femeia a suferit multiple leziuni. Medicii de la  urgenta s-au chinuit zeci de minute sa o resusciteze. Totul a fost, insa, in zadar.

Nimeni nu isi explica de ce femeia si-a dorit atat de mult sa moara. Se pare ca  nu avea probleme acasa si nici vreo afectiune.

Politistii au declansat, totusi, o ancheta. Sinucigasa nu a lasat niciun bilet prin care sa-si explice gestul. Era casatorita si avea o fata.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.