S-a asezat cu spatele la viitoare sotie si au inceput sa se roage amandoi. Povestea incredibila din spatele acestei fotografii care a emotionat milioane de oameni!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 sep 2020, 10:10

Caporalul Caleb Earwood a fost fotografiat cu ochii inchisi, in timp ce isi tinea viitoarea sotie de mana si se rugau amandoi. Barbatul nu a vrut sa isi vada sotia inaintea ceremoniei.

Caleb Earwood si partenera sa, Maggie, doi oameni credinciosi, au vrut sa se roage impreuna in ziua nuntii lor. Ca sa respecte traditia, care spune ca mirele nu trebuie sa isi vada mireasa in ziua nuntii, cei doi au ales sa stea cu spatele unul la celalalt in timp ce se tineau de mana.

Duminica, inaintea ceremoniei, Caleb le-a spus prietenilor ca vrea sa se roage inaintea ceremoniei, asa ca acestia l-au dus la cabina in care viitoarea sa sotie se pregatea pentru ceremonie.

"M-au ascuns intr-o camera iar el a urcat pe scara si a intins mana in interior iar eu l-am prins", a povestit tanara.

Caleb s-a rugat cu voce tare si a cerut ca legatura lor sa ramana puternica si sa fie un exemplu pentru alte cupluri.

Fotograful care a capturat intamplarea a marturisit ca a fost un moment foarte emotional si ca de abia s-a abtinuta sa nu planga.

In doar cateva ore de la postarea pe Facebook imaginea a strans peste 30.000 de aprecieri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.