S-a asezat pe o parte si si-a turnat otet in ureche! E incredibil ce s-a intamplat dupa ce l-a lasat sa actioneze 1 minut

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 iul 2022, 15:50

Ati avut vreodata probleme cu urechile? Fie ca este vorba de o infectie, de o acumulare a unei mici cantitati de apa sau de formarea unui dop de ceara, cu totii stim cat de suparatoare sunt aceste aspecte.

Pentru a le rezolva puteti folosi diferite picaturi vandute in farmacii. De cele mai multe ori insa acestea contin alcool izopropilic, substanta care poate provoca uscarea si iritarea canalului auditiv.

Iata un remediu natural, care nu are efecte secundare: tot ce trebuie sa folositi este otet alb si spirt. Intr-o lingurita amestecati otetul si spirtul in catitati egale.

Introduceti lichidul rezultat in ureche si lasati-l sa actioneze timp de 1 minut.

Ulterior eliminati-l si clatiti pe cat posibil. Daca repetati aceasta procedura de 2 ori pe zi majoritatea problemelor care va afecteaza urechea vor disparea.

Atentie: in cazul in care dupa 3 zile nu simtiti nicio imbunatatire, mergeti la un control de specialitate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.