S-a barbierit ultima data la 16 ani! E incredibil cum arata acum, dupa ce si-a dat barba jos. Timp de 40 de ani, nimeni nu l-a vazut ras

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 sep 2020, 07:35

Pentru majoritatea barbatilor, barbieritul e un act fara nicio importanta, cel mult o corvoada zilnica.

Un barbat din Australia, care a purtat barba timp de 40 de ani, din adolescenta, s-a barbierit pentru prima data, intr-o gala caritabila. Ralph “Boonie” Lethbridge s-a pregatit pentru acest moment intreaga viata, deoarece a avut mereu o barba care ii ajungea pana la piept.

Mii de oameni s-au inghesuit pe un pationoar ca sa vada evenimentul. Barbatul s-a asezat pe un scaun, in mijlocul arenei si toti incercau sa isi imagineze cum va arata.

Langa el, se afla si sotia sa, care i-a stat alaturi mai multe decenii, dar nu l-a vazut niciodata fara barba. Pe margine, se afla Larry, un prieten bun al lui Ralph, care sufera de scleroza amiotrofica laterala si pentru care a fost organizat evenimentul.

Cei prezenti au donat peste 50.000 de dolari, care vor fi folositi pentru tratamentele lui Larry. Aceasta este, intr-adevar, o barba valoroasa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Move over, ice bucket challenge.

This man shaved his beard for the first time in 40 years, and raised $51,000 for ALS. www.cbc.ca/1.3417802 via CBC Newfoundland and Labrador

Posted by CBC Prince Edward Island on  25 Ianuarie 2016

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.