„S-a bucurat enorm că m-a văzut” Vlăduța Lupău, gest emoționant pentru o bătrânică în vârstă de 84 de ani

Author: Laura Macovei
Actualizat: 21 aug 2023, 18:22

„S-a bucurat enorm că m-a văzut” Vlăduța Lupău, gest emoționant pentru o bătrânică în vârstă de 84 de ani

 <
Sursa: Instagram/Facebook Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău a plecat la o nuntă chiar în zona de nord a României. Vedeta, alături de trupa sa, au cântat la mai multe evenimente, iar ultima a fost o nuntă în Vicovu de Jos, județul Suceava.

Aici, solista a întâlnit o bătrânică în vârstă de 84 de ani care își aniversa ziua. Vedeta, deși obosită după numeroasele concerte, a declarat că bătrâna i-a dat putere și a urmat să îi cânte „La mulți ani”, pentru a o sărbători. 

Gestul impresionant făcut de Vlăduța Lupău la o nuntă

Astfel, Vlăduța a postat un insta-story în care îi urează toate cele bune femeii și a declarat că datorită ei a prins mai multă putere în noaptea respectivă. 

„Ieri am cântat în 5 locuri. Am fost epuizați, dar când am găsit-o pe doamna Maria la ultima nuntă la Suceava și i-am cântat „La mulți ani” la 84 de ani...am prins putere. S-a bucurat enorm că m-a văzut”,  a scrie vedeta pe contul său de Instagram.

Citește și: Secretul din spatele succesului Vlăduței Lupău: ,,Dacă partenerii nu se susțin unul pe altul, nu ai cum să reușești”.

Ce sumă trebuie să plătești dacă vrei să-ți cânte la nuntă Vlăduța Lupău

În plin sezon al nunților, mirii apelează la diferite trupe sau DJ, după preferințe. Pentru cei care vor ca atmosfera să fie una incendiară, aceștia apelează la vedetele cunoscute și cu renume. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Georgiana Lobonț  și Vlăduța Lupău, unele dintre cele mai cerute cântărețe pentru evenimente, au mereu programul foarte încărcat.

Citește și: Vlăduța Lupău, prinsă pe picior greșit la mare ,,Doamne ferește, toți am mers în camere”. Ce s-a întâmplat cu artista și familia ei

Vlăduța Lupău  nu se sfiește atunci când vine vorba de tariful lor pentru evenimente, fiind două artiste foarte cerute. Dacă vorbim de un recital solo, vedeta cere nici mai mult, nici mai puțin de 1.500

de euro pe un program.

Dacă vorbim și despre prezența formației de instrumentiști, tariful se încadrează între 5.000- 7.000 de euro pentru Vlăduța.

„Georgiana și Vlăduța au mare succes în Ardeal, de acolo și sunt ambele. Ele cântă pe gustul celor de acolo, ca stil, ca ritm, nu merg doar pe horă și pe sârbă, ca la București, cântă mai variat, mai bagă și o hațegană.

Se dansează mai multe jocuri, în acea zonă, ardelenii sunt mai sociabili, organizează mai multe petreceri, sunt și mai culți, din punct de muzical, în școli se pune mare preț pe muzică. 

Prețul mediu, per solist de muzică populară, în toate zonele țării, este de 1.500 de euro. Diferența, până la 5.000 de euro, este dată instrumentiștilor, la sonorizare, la transport, tot e de dat”, a

spus un organizator de evenimente, conform Playtech.ro.