S-a căsătorit în secret? Bogdan Mocanu, dezvăluirea momentului: „Când îți cere soția să…” Gestul emoționant pe care iubita fostului concurent de la Puterea Dragostei l-a făcut pentru el!

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 iul 2022, 19:35
Bogdan Mocanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Își țin povestea de iubire departe de ochii publicului, iar lucrurile se pare că devin din ce în ce mai serioase între ei. Bogdan Mocanu și iubita lui s-au căsătorit în secret?

Bogdan Mocanu a dezvăluit de mai multe ori că este mai îndrăgostit ca niciodată și că, după mai multe dezamăgiri în dragoste, în sfârșit a găsit persoana care să îl completeze perfect. A făcut sau nu pasul cel mare fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Bogdan Mocanu și iubita lui au devenit soț și soție? Postarea care i-a pus pe jar pe urmăritorii de pe instagram

După ce și-a expus viața personală în trecut, relația lui cu Andra Voloș   fiind cunoscută de toată lumea, Bogdan Mocanu a decis să nu mai repete greșelile trecutului, astfel că a decis să nu se afișeze în public alături de iubita lui, iar dacă o face să îi protejeze acesteia identitatea. 

Aflați în vacanță, cei doi par să trăiască momente de vis departe de România, iar un mesaj postat de Bogdan Mocanu pe instagram a ridicat nenumărate semne de întrebare cu privire la relația pe care o are cu actuala iubită.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a postat pe instagram o fotografie în care apare ținând în mână geanta acesteia, iar ceea ce a atras atenția a fost felul în care Bogdan Mocanu a făcut referire la iubita lui, numind-o pe aceasta „soția”.

Citeste si: Bogdan Mocanu a rupt tăcerea, după ce Jador a anunțat că nu-și mai vorbesc: ”Cu prieteni din ăștia cine mai are nevoie de dușmani”

„Când îți zice soția să îi care poșeta nu aștepți să îți zică a doua oară!”, a scris Bogdan Mocanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, pe instagram.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Astfel, au apărut suspiciuni că cei doi ar fi făcut marele pas în secret, departe de toată lumea.

Bogdan Mocanu nu a făcut nicio precizare în legătură cu acest subiect, preferând să își țină în suspans urmăritorii de pe instagram.

Se pare că actuala iubită l-a cucerit definitiv pe Bogdan Mocanu cu un gest pe care doar apropiații l-au făcut pentru el până acum. Este cunoscut faptul că fostul concurent de la Puterea Dragostei suferă de diabet, iar iubita lui pare că se asigură de fiecare dată că acesta respectă tratamentul prescris de medic.

„Vreau să știți că după 16 ani de diabet și jumătate de an de relație am descoperit a patra persoană din viața mea care mi-a făcut insulina, în afară de mine, mama și tata, doar iubita mea mi-a mai făcut insulina până acum și mă simt wow.”, le-a împărtășit Bogdan Mocanu prietenilor de pe instagram.

Citeste si: Ce sacrificii a făcut Bogdan Mocanu pentru a-și cuceri actuala iubită? Incredibil ce s-a întâmplat când a ajuns la ea acasă: „Mă așteptau acolo...”

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.