S-a cazat intr-un hotel de lux si nici prin gand nu i-ar fi trecut ca poate ramane fara masina!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:42

Dar, planul de acasa nu s-a potrivit cu cel din targ! Hotii i-au furat masina de teren, care costa cat un apartament, si nu de oriunde, ci din parcarea pazita a hotelului.

N-ar fi crezut aceasta femeie ca va ramane fara masina pe care o parcase fix sub camerele de supraveghere din incinta unui hotel de lux din Sofia!

Camerele se supraveghere au surprins intreaga operatiune. Poate nu va vine sa credeti, dar in numai 25 de secunde hotul a reusit sa deschida masina de teren!

Odata deschisa masina, hotia este floare la ureche.
Hotul aprinde farurile, porneste motorul si pleaca din parcare, ca si cand el ar fi fost proprietarul! Carmen Covrig a fost socata in momentul in care a descoperit ca masina lipseste. Mai ales ca avusese grija sa o parcheze chiar in fata hotelului pentru a fi in deplina siguranta!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu este singurul caz in care romanii au ramas fara masini dupa ce au vizitat Bulgaria! Acum femeia nu are altceva de facut decat sa astepte ca autoritatile sa ii gaseasca masina! Bolidul valoreaza

50 de mii de euro si era asigurat. Carmen spera ca din ghinionul ei romanii vor trage invataminte: „ e incredsibil ce se intampla in Bulgaria si am vrea sa stie si altii, daca noi am fi stiut, am fi venit cu trenul”.