S-a cazat la un hotel de 4 stele, dar a gasit 4 hoti, in loc de liniste si relaxare

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:18

Indivizii l-au lasat pe un tanar aflat in vacanta, intr-o statiune din Bulgaria, fara masina care-l costase 10 mii de euro.

Dornic de un weekend  de pomina, un tanar a plecat impreuna cu iubita si cativa prieteni la mare, in statiunea bulgara Sunny Beach. Au mers cu masina si s-au cazat cu totii la un hotel de 4 stele. Aici,  parcarea era  asigurata contra taxei de 10 euro.

Toate bune si frumoase pana cand, intr-o  noapte, tanarul a avut parte de un soc: i-a disparut masina care l-a costat 10 mii de euro.

Craioveanul a anuntat politia, apoi a cerut receptionerei hotelului imaginile de pe camerele de supraveghere. Din fericire pentru el, intreaga scena a furtului era filmata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Chiar daca scena furtului apare pe camerele de supraveghere, politistii bulgari sunt pesimisti in ceea ce priveste depistarea hotilor. Anchetatorii spun ca, in fiecare saptamana se petrec, in medie, 5 furturi de masini inmaticulate in Romania.

Pagubitul este convins ca este victima unei retele de hoti care colaboreaza cu angajatii hotelului. Tanarul are de gand sa dea in judecata conducerea unitatii de cazare. ##VIDEO140494##