S-a certat Catalin Botezatu cu vreun jurat "Bravo, ai stil!"? A urat designerul vreo candidata din show? Ce a RECUNOSCUT Bote

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 31 iul 2022, 10:10
S-a certat vreodata Bote cu vreun jurat "Bravo, ai stil!?
Sursa: Captură YouTube

Catalin Botezatu a recunoscut ce s-a intamplat la "Bravo, ai stil!" cat timp a fost jurat. Mai mult, designerul a spus si daca a urat vreo concurenta.

Catalin Botezatu a fost invitat la Mihai Hinda in emisiunea "Detectorul de minciuni" de pe platforma online "The exclusive" unde a raspuns la mai multe intrebari.

Catalin Botezatu a raspuns sincer daca s-a certat cu vreun jurat "Bravo, ai stil!"

Intrebat de Mihai Hinda daca vreodata Catalin Botezatu s-a certat cu vreun jurat, designerul a recunoscut ca au fost mici sicane: "Acolo sunt trei jurati cu optici diferite, cu viziuni diferite, de aceea suntem diferiti cu totii.

Nu putem sa fim tot timpul de acord. Eu nu m-am certat niciodata cu ei. In platou, sa avem alte opinii, da, dar fara sa ne aruncam cu ceva. Raluca se mai bate cu Maurice din cand in cand. Niciodata nu am ridicat tonul unul la celalalt, niciodata nu as face asta. Si chiar daca m-ar deranja prin absurd ceva, as spune fata in fata, elegant."

"Ai urat vreodata vreo candidata "Bravo, ai stil!"? Bote a raspuns prompt: "Pe unele le-am iubit de dinainte. Pa toate le-am iubit in timpul emisiunii, le-am cunoscut, le-am aratat ca sunt prieten. Am intrat in jocurile lor pe care le-au avut. Am vrut sa fiu maleabil, flexibil..."

Citeste si: EXCLUSIV! Tibi Clenci, primele imagini alaturi de fiul lui. La ce varsta "frageda" s-a casatorit noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bote a mai recunoscut ca a mai intarziat la filmari din cauza traficului si pentru ca merge sa isi faca parul in alta parte. "Da, intarzii, dar o data pe luna. Dar, in general, sunt punctual, mai ales la afaceri..."

Designerul a mai recunoscut ca ura in copilarie sa dea cu aspiratorul si sa duca gunoiul. Cea care il pedepsea pe Bote era chiar mama lui care il trimitea si la piata, insa acolo, designerul se razbuna cumparand cele mai ieftine produse, iar de restul isi lua mici prostioare precul sucuri sau dulciuri.

Partea cea mai grava e ca atunci cand ajungea acasa, mama lui ii tragea o mama de bataie vazand prostiile pe care le cumpara. Insa, in gluma, designerul recunoaste ca niciodata nu s-a gandit sa isi reclame mama la Protectia Copilului.

 

 

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.