Cu ce se ocupă Monica Gabor în America după despărțirea de Mr. Pink?

Author: Ana Dinu
Actualizat: 28 iul 2021, 16:35
Monica Gabor a plecat din America

Se pare că lanțul de iubire dintre Monica Gabor și Mr. Pink s-a rupt. Despărțirea momentului a fost confirmată. Cine a dezvăluit totul?

Monica Gabor și Mr. Pink și-au început povestea de dragoste în urmă cu 10 ani. Bruneta a fost foarte discretă cu privire la relația cu omul de afaceri chinez. Aceasta a părăsit România și s-a mutat alături de iubitul ei în Statele Unite ale Americii, unde și-au întemeiat o familie, care părea foarte fericită.

Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio?

În ultima vreme, gesturile Monicăi Gabor au dat de înțeles că între ea și soțul ei s-a produs o ruptură.

Fosta doamnă de la Izvorani a plecat din SUA, unde locuia alături de Mr. Pink, iar acum se află alături de sora ei, Ramona Gabor, în Dubai. Se pare că Monica a șters toate pozele cu Mr. Pink de pe rețelele de socializare.

Niciunul dintre ei nu a făcut mărturisiri despre zvonurile care circulă despre despărțirea lor. Un apropiat al cuplului, Paul Mantea, fost hanbalist, a oferit primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr.

Pink. Acesta a confirmat că cei doi s-au despărțit, însă nu știe mai multe detalii despre ruptura produsă. El a mai precizat că Monica a plecat deja din America și nu pare că mai are de gând să se întoarcă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte.

Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat Paul Mantea.

Citeste si: Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit!? Vedeta a șters toate pozele cu iubitul ei. Iată prima declarație oficială: „Da, e adevărat...”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

Ce i-a rămas Monicăi Gabor după despărțirea de Mr. Pink

Un alt apropiat al brunetei a declarat că singurele lucruri pe care le-a luat de la fostul soț sunt doar anumite bijuterii. Monica a procedat la fel și cu bijuteriile pe care le-a primit de la Irinel Columbeanu.

”Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr.

Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”,   a mai declarat un apropiat al Monicăi Gabor, pentru sursa citată.

Citeste si: Ramona Gabor a îmbrăcat rochia de mireasă în Dubai! FOTO