”S-a creat o mică poveste de dragoste” Patrick de la ”Casa Iubirii”, adevărul despre relația cu Irina

Author: Diana Bostan
Actualizat: 12 oct 2023, 12:00

Patrick, adevărul despre relația cu Irina

Sursa: Instagram- Patrick Deac

Fostul concurent al emisiunii ”Casa Iubirii” a dezvăluit ce relație are cu Irina, după ce blondina a afirmat că el și Patricia nu se potrivesc.

Patrick a fost invitat în cadrul emisiunii ”Culisele Iubirii”, acolo unde a vorbit despre planurile sale, dar și despre situația amoroasă. Este sau nu într-o relație?

Fostul concurent al emisiunii ”Casa Iubirii” este hotărât să se mute la București

După ce a pus punct relației cu Nona, Patrick s-a concentrat mai mult pe carieră și pe prieteni. Fostul concurent este decis să se mute de la Timișoara la București, oportunitățile legate de carieră fiind mai mari în Capitală.

Acesta susține că a primit mai multe propuneri de proiecte, însă nimic concret.

Citește și: Mihaela și Robert, schimb de replici acide! Cei doi vor încerca să își rezolve neînțelegerile! „Mă deranjează că mă ataci! Vrei să mă înjosești!” Aflați ce se va întâmpla, joi, 12 octombrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Patrick a dezvăluit faptul că a primit un rol într-un serial, motiv pentru care și-ar dori să meargă pe acest drum al actoriei.

„Mi-ar plăcea să fiu actor, mi-ar plăcea să merg pe drumul ăsta. Am față de actor, am voce și prind foarte repede. Am ajuns să filmez prin recomandarea unui dintre actori”, a dezvăluit Patrick pentru ” Culisele Iubirii ”.

Citește și: Mihaela, în lacrimi! „M-am săturat! Nu mai vreau! Își bate joc de mine!” Concurenta a ajuns la capătul puterilor iar relația ei cu Robert este în pericol de destrămare

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Fostul concurent susține că nu s-a întâmplat nimic nou în viața lui și că în ultima perioadă se distrează foarte mult. Acesta se simte foarte bine în București, însă cu timpul ar vrea să se retragă înapoi acasă.

Patrick a vorbit despre relația cu Irina

Fostul concurent a recunoscut că între el și Irina nu s-a întâmplat nimic, totul fiind o poveste creată pe TikTok.

„S-a creat o mică poveste de dragoste pe live-urile de pe TikTok. A fost interesant, ne-a plăcut amândurora ceea ce am construit, dar nu s-a legat nimic”, a spus Patrick despre Irina.

Citește și: Mihaela va izbucni în lacrimi! „Își bate joc de mine!” Aflați cum va reacționa concurenta când va vedea că Robert o va îmbrățișa pe Catinca, miercuri, 11 octombrie, in Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Patrick a recunoscut faptul că el și Irina s-au întâlnit într-un restaurant, la masă fiind mai multe persoane. Fostul concurent susține că au discutat, însă doar atât, discuția fiind una normală și rapidă.

Citește și: Momente romantice în Casa iubirii! Lorena și Laurențiu au decis să mai dea o șansă relației lor! „Ce dor mi-a fost de tine!” Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o întâlnire de senzație pentru a marca împăcarea

Acesta susține că Alexandru ar fi trebuit să fie puțin mai dur și mai hotărât pentru a ajunge la inima Irinei. Patrick a recunoscut faptul că îi place viața de burlac și că se bucură de libertate. Pentru Patrick contează foarte mult ca viitoarea iubită să fie independentă și respectată de către ceilalți atunci când intră într-o încăpere.

x

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?