S-a crucit cand s-a dus dimineata la gaini si a gasit intr-un cuib 5 oua uriase! Curioasa, l-a luat pe unul dintre ele si l-a spart, dar nu se astepta niciodata la ceea ce a urmat! Uite ce a iesit din interior

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:34

Femeia din imaginile alaturate a avut o adevarata surpriza in momentul in care s-a dus dimineata sa stranga ouale de la gaini si a gasit 5 exemplare extrem de mari si grele.

Curioasa, dupa ce a ajuns in bucatarie a luat unul si l-a spart, ca sa vada ce e in interior. Nu se astepta la ceea ce a urmat! Femeia credea ca va da peste mai multe galbenusuri, insa pe langa acestea, in interior mai era si un alt ou, de dimensiuni normale, cu tot cu coaja.

Batrana nu stie cum de a fost posibil asa ceva si sustine ca si-a hranit pasarile cu mancare normala, aceeasi pe care le-o da de ani de zile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cateva imagini:

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.