S-a dat de GOL! Iancu s-a vazut pe ascuns cu Bianca si s-au sarutat! Cum a reactionat Roxana

Autor: O.P.
Actualizat: 01 iul 2019, 19:27

Noi dezvaluiri incredibile ies la iveala despre Iancu si Bianca. Se pare ca cei doi s-au intalnit pe ascuns, au vorbit, iar la plecare s-au sarutat.

''Ne-am intalnit, am mai povestit si la plecare, na, ne-am pupat. Da, eram cu Roxana si m-a mustrat foarte tare constiinta de atunci. Eu nu am vrut sa fac chestia asta. Am vrut doar sa o iau in brate, dar nu stiu cum...'', a spus Iancu. 

Citeste si: Simina, dezvaluiri despre RELATIA cu Jador: ''Hai sa-ti spun ceva! Cand eram cu tine....'' Ce REPLICA i-a dat acesta

''Da, pentru ca el nu a avut relatii, a avut numai joaca. Joaca poate sa aiba cu cine isi doreste el, eu nu sunt o joaca si nu o sa fiu niciodata'', a spus Roxana. 

Citeste si: Yamato Zaharia, concurent la ''Puterea dragostei''? Cum a aparut fostul faimos Exatlon Romania in Turcia alaturi de ceilalti concurenti

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Urmariti intreg momentul in materialul video de mai jos: 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.